Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στους ομίλους η Τσέλσι, προκριματικά για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Στους ομίλους η Τσέλσι, προκριματικά για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2013 20:36
Την συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Τσέλσι, η οποία κέρδισε με 2-1 την Έβερτον και «σφράγισε» την 3η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. -Στα προκριματικά του θεσμού η Άρσεναλ η οποία κέρδισε με 1-0 εκτός την Νιούκαστλ, στο Γιουρόπα Λιγκ η Τότεναμ η οποία τερμάτισε 5η παρά τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Σάντερλαντ. - Χορταστικό 5-5 στο Γουέστ Μπρομ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως προπονητής.


Ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 της Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την επόμενη σεζόν.

Με γκολ των Μάτα (7’) και Τόρες (76’), οι «μπλε» έκαναν το… καθήκον τους και πήραν τη νίκη απέναντι στα «ζαχαρωτά» που ισοφάρισαν προσωρινά με τον Νέισμιθ στο 14’, στο τελευταίο ματς του Μόγιες στον πάγκο της ομάδας του Μέρσεσαιντ.

Πρέμιερ Λιγκ: Στους ομίλους η Τσέλσι, προκριματικά για Άρσεναλ
Από την άλλη, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστεί η Άρσεναλ, η οποία με γκολ του Κονσιενλί στο 52’, επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «σφράγισε» την 4η θέση, αφήνοντας παράλληλα τη «γειτόνισσα» Τότεναμ στην 5η με την… παρηγοριά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πετεινοί» με γκολάρα του Μπέιλ στο 89', κέρδισαν τη Σάντερλαντ με 1-0, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς τερμάτισαν 5οι με έναν βαθμό λιγότερο από την Άρσεναλ, με αποτέλεσμα να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ματσάρα στο αντίο του Φέργκιουσον


Πρέμιερ Λιγκ: Στους ομίλους η Τσέλσι, προκριματικά για Άρσεναλ
Στο τελευταίο ματς του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως προπονητής, ο Σκωτσέζος τεχνικός απόλαυσε ένα χορταστικό παιχνίδι με 10 γκολ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρχεται ισόπαλη 5-5 στο «Χοθρονς» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων ως το 30’ (6’ Καγκάβα, 9’ Όλσον αυτ., 30’ Μπάτνερ), ωστόσο η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να μειώνει σε 2-3 με τον Μόρισον (40’) και τον Λουκάκου (50’).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντέδρασαν κάνοντας το 5-2 με τους Φαν Πέρσι (53’) και Ερνάντεζ (63’), ωστόσο ο Μουλούμπου αρχικά (81’) μείωσε σε 3-5 και στη συνέχεια ο Λουκάκου με δύο γκολ στο 81’ και στο 86’, διαμόρφωσε το τελικό 5-5, σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των «μπάγκις».

Τελευταία παιχνίδια για Κάραγκερ, Όουεν, εντός έδρας ήττα για Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Στους ομίλους η Τσέλσι, προκριματικά για Άρσεναλ
Στο τελευταίο ματς της καριέρας του Τζέιμι Κάραγκερ, η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 την υποβιβασμένη ΚΠΡ με γκολ του Φελίπε Κουτίνιο, ενώ η Στόουκ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον στο «αντίο» του Μάικλ Όουεν.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Νόριτς, ενώ η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 4-2 την Ρέντιγκ χάρη σε χατ-τρικ του Νόλαν.

Τέλος, Γουίγκαν και Άστον Βίλα ήρθαν ισόπαλες 2-2, ενώ η Φούλαμ επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Σουόνσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.