Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να φύγει ο Σούρλε

Θέλει να φύγει ο Σούρλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2013 17:16
Να αποχωρήσει από την Μπάγερν Λεβερκούζεν επιθυμεί ο Άντρε Σούρλε, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ρεπόρτερ μετά τον αγώνα με το Αμβούργο, με την Τσέλσι να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του αλλά να κοιτάζει παράλληλα και τη περίπτωση του Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ σημείωσε 14 γκολ τη φετινή σεζόν με την Μπάγερν Λεβερκούζερν στη Μπουντσελίγκα, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τις «ασπιρίνες» για λογαριασμό της Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Μάλιστα ο Γερμανός άσος μετά τον αγώνα της Λεβερκούζεν με το Αμβούργο (1-0) δήλωσε πως ελπίζει να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας:

«Ελπίζω η Λεβερκούζεν να τηρήσει τις υποσχέσεις της. Νομίζω πως αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας»

Να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Σούρλε στην Τσέλσι θα εξαρτηθεί πολλάκις και από το τι θα γίνει με την περίπτωση του Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Ο Βέλγος εξτρέμ ο οποίος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στη Βέρντερ από τους «μπλε», εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Γερμανικό πρωτάθλημα και η Ντόρτμουντ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Από την πλευρά της η Τσέλσι δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει ξανά δανεικό τον 21χρονο και να πάρει αντί αυτού τον Σούρλε για την κάλυψη της θέσης στην επίθεση, ωστόσο πιο ξεκάθαρα θα γίνουν τα πράγματα με την ανακοίνωση του νέου προπονητή ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.