Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Μπέκαμ

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Μπέκαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2013 02:31
Την νίκη με 3-1 πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μπρέστ στο «αντίο» του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του όταν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον Λαβέτσι.

Η φιέστα των «πρωτευουσιάνων» ήταν το δεύτερο θέμα της βραδιάς, καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν στο «Παρκ ντε Πρενς» θα θυμούνται το τελευταίο παιχνίδι του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην μεγάλη και ένδοξη καριέρα του. Ο 38χρονος αντικαταστήθηκε στο 83ο λεπτό από τον Εζεκίελ Λαβέτσι και γνώρισε την αποθέωση από φιλάθλους και συμπαίκτες, με τον ίδιο να μην μπορούσε να κρατήσει τα δάκρια του.

Στα του αγώνα, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, ενώ ο ίδιος πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 36’, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ματουιδί ο οποίος έκανε το 2-0 στο 31’. Τελικώς στο 81’ ο Μπενσοπ σημείωσε το γκολ της τιμής για την ήδη υποβιβασμένη Μπρέστ.

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Μπέκαμ
Δάκρυσε στο «αντίο» ο Μπέκαμ

Υποβιβάστηκε η Νανσί, σώθηκε η Ρεμς


Από την άλλη, τον δρόμο της Β’ κατηγορίας θα ακολουθήσει και η Νανσί η οποία ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τη Μπαστια και είπε «αντίο» στη Ligue1. Αντίθετα, η Ρεμς «κλείδωσε» την παραμονή της, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Λοριάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.