Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε, έπεσε η Φορτούνα του Μαλεζά

Μπουντεσλίγκα: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε, έπεσε η Φορτούνα του Μαλεζά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2013 21:55
Το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου εξασφάλισε την τελευταία αγωνιστική η Σάλκε, η οποία κέρδισε την Φράιμπουργκ με 2-1 και τερμάτισε στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα. Υποβιβάστηκε η Φορτούνα, βίοι αντίθετοι πριν από τον τελικό για Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Την δυνατότητα να διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει η Σάλκε,η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Φράιμπουργκ και «σφράγισε» την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφήνοντας παράλληλα την αντίπαλο της στην 5η θέση.

Ο Ντράξλερ άνοιξε το σκορ στο 20’ , και παρά την ισοφάριση του Σμίντ για τους γηπεδούχους στο 54’, ο Σούστερ με αυτογκολ τρία λεπτά μετά, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Σάλκε.

Υποβιβάστηκε η Φορτούνα του Μαλεζά, μπαράζ η Χόφενχαϊμ


Μπουντεσλίγκα: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε, έπεσε η Φορτούνα του Μαλεζά
Τον δρόμο της Γκρόιτερ Φιρτ ακολούθησε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς η ομάδα του Γιάννη Μαλεζά γνώρισε την ήττα με 3-0 από το Ανόβερο και υποβιβάστηκε έτσι στην δεύτερη κατηγορία.

Από την άλλη, η Άουσμπουργκ επικράτησε με 3-1 της Φιρτ και παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα, ενώ αντίθετα η Χόφενχαϊμ θα παίξει αγώνα μπαράζ με την Καϊζερσλάουτερν του Κώστα Φορτούνη.

Βίοι αντίθετοι για Μπάγερν, Ντόρτμουντ πριν τον τελικό


Μπουντεσλίγκα: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε, έπεσε η Φορτούνα του Μαλεζά
Με νίκη τελείωσε το πρωτάθλημα η Μπάγερν η οποία με ανατροπή, κέρδισε εκτός έδρας την Γκλάνμπαχ σε ένα χορταστικό 4-3 στο «Μπορούσια Παρκ». Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 10 λεπτά, ωστόσο οι Ριμπερί και Ρόμπεν πήραν δράση και γύρισαν το σκορ για τους Βαυαρούς στο δεύτερο μέρος.

Αντίθετα, η Ντόρτμουντ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Χόφενχαϊμ. Το σκορ άνοιξε ο Λεβαντόφσκι στο 6’, ωστόσο δύο τέρματα του Σαλιχοβιτς από την άσπρη βούλα (77’, 82’), επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσω των μπαράζ.

Η ταυτότητα της Μπουντεσλίγκα:


Πρωταθλητής: Μπάγερν Μονάχου

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου (όμιλοι), Ντόρτμουντ (όμιλοι), Μπάγερν Λεβερκούζεν (όμιλοι), Σάλκε (πλέι οφ)

Γιουρόπα Λιγκ: Φράιμπουργκ (όμιλοι ή πλέι οφ), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (πλέι οφ ή 3ος προκριματικός), Στουτγκάρδη (μέσω κυπέλλου)

Πλέι άουτ: Χόφενχαϊμ, Κάιζερσλαουτερν

Υποβιβασμός: Φορτούνα Ντίσελντορφ, Γκρόιτερ Φιρτ

1ος σκόρερ: Στέφαν Κίσλινγκ (Λεβερκούζεν) 25 γκολ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.