Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πέρασαν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: Πέρασαν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2013 02:27
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ολοκλήρωσαν το «πάζλ» του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας αφού αμφότερες κέρδισαν με 1-0 Σουόνσι και Γούεστ Χαμ αντίστοιχτα, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν ονειρικά, με τον Ρούνι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, στην επιστροφή του στα γήπεδα ύστερα από 3 περίπου εβδομάδες απουσίας λόγω τραυματισμού. Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε πολύ ρυθμό, με την Γουέστ Χαμ να ψάχνει την ισοφάριση ώστε να επιστρέψει στο κυνήγι της πρόκρισης. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες, με τους Νάνι και Ρούνι να απειλούν την εστία του Γιασκελάινεν.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την Γιουνάιτεντ και μάλιστα φώναζαν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε για χέρι του Ραφαέλ. Πέναλτι ωστόσο καταλογίστηκε στην συνέχεια υπέρ των γηπεδούχων, με τον Ρούνει όμως να αστοχεί στο 79ο λεπτό, παρατείνοντας έτσι την αγωνία στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο αυτή δεν τους απογοήτευσε, και η ομάδα του Φέργκιουσον θα βρίσκεται στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την Φούλαμ.

Κύπελλο Αγγλίας: Πέρασαν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Με το ίδιο σκορ προκρίθηκε και η Άρσεναλ, η οποία πίεσε αρκετά την Σουόνσι και τελικώς λυτρώθηκε χάρη στο τέρμα του Γουίλσιρ στο 86ο λεπτό.

Αρκετά αμφίρροπο το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να σημειώνουν αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Μπάρτλει από πλευράς των γηπεδούχων.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι «κανονιέρηδες» πάτησαν γκάζι, πιέζοντας «ασφυχτικά» την Σουόνσι, με τον Γουόλκοτ να χάνει μεγάλες ευκαιρίες, σημαδεύοντας μάλιστα και το δοκάρι στο 80ο λεπτό. Τελικώς η πίεση απέδωσε καρπούς, με τον Γουίλσιρ να γράφει το 1-0 με σουτ, χαρίζοντας έτσι στους Λονδρέζους την πρόκριση για την επόμενη φάση όπου εκεί θα συναντήσουν την Μπράιτον της Τσάμπιονσιπ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.