Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Φεύγει από την Φούλαμ ο Καραγκούνης»

«Φεύγει από την Φούλαμ ο Καραγκούνης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2013 15:40
Παρελθόν από τη Φούλαμ θα αποτελέσει ο Γιώργος Καραγκούνης σύμφωνα με τα λεγόμενα του ατζέντη του, Πασχάλη Τσουντούρη. Σενάρια περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό

Το παιχνίδι των «κότατζερς» απέναντι στη Σουόνσι αναμένεται να είναι το τελευταίο του Καραγκούνη με τη φανέλα των Λονδρέζων, καθώς ο 36χρονος θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν όπως δήλωσε ο ατζέντης του:

«Το πιο πιθανό είναι πως την Κυριακή ο Γιώργος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στη Φούλαμ. Πραγματοποίησε μία εκπληκτική χρονιά. Η Πρέμιερ Λιγκ ήταν μία σπουδαία εμπειρία για εκείνον. Υπάρχει η προοπτική να παραμείνει στην Αγγλία και να επεξεργαστεί τις προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν».

Να σημειωθεί πως ο «Κάρα» ψηφίστηκε από τους οπαδούς της ομάδας ως ο δεύτερος κορυφαίος παίκτης της Φούλαμ για τη φετινή σεζόν, με τον Έλληνα άσο να μετράει 24 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ βρίσκεται στη λίστα με τους 10 κορυφαίους πασέρ του φετινού πρωταθλήματος.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας άσος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και έτσι θα αποχωρήσει από το Λονδίνο, εξέλιξη που φέρνει ξανά στο προσκήνιο σενάρια περί ενδεχόμενης επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ο Καραγκούνης θα βρεθεί στην Ελλάδα τη Δευτέρα ώστε να μιλήσει με τους Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκο. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Αγγλία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.