Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λέει αντίο ο Μπέκαμ

Λέει αντίο ο Μπέκαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2013 19:42
Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα κρεμάσει στο τέλος της σεζόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρία που τον εκπροσωπεί, βάζοντας έτσι τέλος σε μια σπουδαία καριέρα.

Ο 38χρονος άσος πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, παρότι η Παρί Σεν Ζερμέν του πρότεινε ανανέωση συμβολαίου για ακόμα έναν χρόνο. Έτσι το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας θα είναι στις 26 Μαΐου κόντρα στην Λοριάν.

Η επιβεβαίωση έγινε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρία που τον εκπροσωπεί:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Παρί Σεν Ζερμέν που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αλλά πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή στιγμή να κλείσω την καριέρα μου.

«Αν μου έλεγε κάποιος όταν ήμουν νέος πως θα αγωνιζόμουν και θα κατακτούσα τρόπαια με την αγαπημένη μου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υποστήριζα από παιδί, ότι θα ήμουν αρχηγός και θα αγωνιζόμουν για πάνω από εκατό φορές με την εθνική ομάδα της χώρας μου και θα αγωνιζόμουν για κάποιους από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο (Ρεάλ, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν & LA Γκάλαξι) θα έλεγα πως είναι απλά φαντασία. Είμαι τυχερός που πραγματοποίησα αυτά τα όνειρα.

Μέχρι τώρα, το σπουδαιότερο επίτευγμά μου είναι το ότι ήμουν αρχηγός της χώρας μου. Ήξερα κάθε φορά που φορούσα την φανέλα των 3 λιονταριών πως δεν ακολουθούσα μόνο μία σειρά σπουδαίων παικτών, εκπροσωπούσα επίσης κάθε φίλαθλο που νοιαζόταν για αυτή τη χώρα.

Είμαι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την Αγγλία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους σπουδαίους προπονητές μου από τους οποίους είχα την ευχαρίστηση να μάθω. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με υποστήριξαν όλοι και μου έδωσαν δύναμη να πετύχω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.