Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε στην Τσέλσι ο Λάμπαρντ!

Ανανέωσε στην Τσέλσι ο Λάμπαρντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2013 17:03
Στην Τσέλσι για ακόμα έναν χρόνο θα αγωνίζεται ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα παραμείνει στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο ηγέτης των «μπλε», ο οποίος το Σάββατο έγραψε ιστορία καθώς με τα 2 γκολ που σημείωσε απέναντι στην Άστον Βίλα, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου φτάνοντας τα 203 τέρματα, βρίσκονταν πολύ κοντά στην έξοδο από το Λονδίνο, καθώς το συμβόλαιο του έληγε το καλοκαίρι, και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έδειχνε αποφασισμένος να μην του προτείνει ανανέωση.

Ωστόσο, οι φετινές εμφανίσεις του Άγγλου χαφ, έπεισαν τον τελικώς τον Ρώσο μεγιστάνα, ο οποίος αναθεώρησε την απόφαση του και τελικώς πρότεινε στον 34χρονο νέο μονοετές συμβόλαιο.

Μάλιστα ο ίδιος είχε προαναγγέλλει την χαρμόσυνη είδηση για τους φίλους της ομάδας, στις χθεσινές δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από τη Μπενφίκα (2-1) στον τελικό του Άμστερνταμ.

Ο ίδιος μετά την υπογραφή του δήλωσε χαρακτηριστικά:

Είμαι χαρούμενος. Όλοι ξέρουν ότι το όνειρό μου είναι να μείνω στην Τσέλσι μέχρι το τέλος. Μιλούσαμε εδώ και αρκετό καιρό με τη διοίκηση, και πάντα οι συζητήσεις μας διακρίνονταν από φιλικό πνεύμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ρομάν Αμπράμοβιτς για όλα όσα έχει κάνει και που βοηθάει στην εκπλήρωση του μεγάλου μου ονείρου.

Αγαπώ τον σύλλογο, τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτόν, τους παίκτες και ειδικά τους οπαδούς που μου έχουν φερθεί φανταστικά από την πρώτη μέρα που βρίσκομαιεδώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.