Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους «8» η Μπόκα, παράπονα η Κορίνθιας

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους «8» η Μπόκα, παράπονα η Κορίνθιας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2013 11:22
Εκδίκηση από τον περσινό χαμένο τελικό του θεσμού πήρε η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία με φανταστικό γκολ του Ρικέλμε, ήρθε ισόπαλη 1-1 στη Βραζιλία κόντρα στη Κορίνθιανς και σε συνδυασμό με το 1-0 στο Μπομπονέρα, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίουελς του Νάτσο Σκόκο.

Οι Αργεντινοί ωστόσο μπορεί να πήραν μεν εκδίκηση, όμως η Βραζιλιάνοι έμειναν με το… παράπονο. Και αυτό διότι ο διαιτητής της αναμέτρησης τους ακύρωσε δύο κανονικά γκολ για οφσάιντ.

Η αρχή έγινε στο 24’ όταν ο Ρομαρίνιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Μπόκα, με τον διαιτητή να καταλογίζει ανύπαρκτο οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων με ένα γκολ μοναδικής ομορφιάς.

Ο Παουλίνιο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51’ για τη Κορίνθιανς, ωστόσο δέκα λεπτά μετά της ακυρώθηκε και δεύτερο κανονικό γκολ για οφσάιντ! Ωστόσο ακόμα και έτσι, οι Βραζιλιάνοι είχαν ευκαιρία να γυρίσουν ξανά στο ματς, όταν στο 76’ ο Αλεσάντρε Πάτο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1, καθώς δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία από τα 2 μέτρα!

Το τελικό σκορ παρέμεινε ως έχει, και έτσι η Μπόκα κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Νίουελς του Σκόκο, η οποία νωρίτερα πήρε την πρόκριση με το 2-1 υπέρ της Βέλεζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.