Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε καθεστώς εκκαθάρισης η ΑΕΚ

Σε καθεστώς εκκαθάρισης η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2013 20:25
Νέα Γενική Συνέλευση στην 7 Ιουνίου, αποφασίστηκε στην συνέλευση της ΑΕΚ στην οποία θα συζητηθεί η διάλυση και εκκαθάριση της εταιρίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ αποφάσισε να μπει η ομάδα σε καθεστώς εκκαθάρισης και ουσιαστικά να πτωχεύσει, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να τονίζει πως ο υποβιβασμός της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο σύλλογος.

Το τυπικό σκέλος θα γίνει στη νέα Γενική Συνέλευση η οποία ορίστηκε στις 7 Ιουνίου όπου και θα οριστεί η επιτροπή των ατόμων που θα αναλάβουν την εκκαθάριση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, όπως ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ:


«Πραγματοποιήθηκε στις 14/05/2013 η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου εξελέγη το νέο τριμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελούμενο από τους κ.κ. Κώστα Νεστορίδη, Ανδρέα Δημητρέλο και Αλέξη Αλεξίου.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ θα γίνει πρόσκληση για νέα Γενική Συνέλευση της εταιρείας στις 07.06.2013 με θέματα:

1. Λύση εταιρείας και εκκαθάριση αυτής.

2. Διορισμός εκκαθαριστών.

3. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων εκχωρήσεων της ΑΕΚ ΠΑΕ.

Επίσης αποφασίστηκε να υποβληθεί δήλωση στη Football League ότι η ΑΕΚ ΠΑΕ δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β' Εθνικής κατηγορίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.