Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενρίκε: «Δεν θα σας δώσω πληροφορίες για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια»

Ενρίκε: «Δεν θα σας δώσω πληροφορίες για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2015 15:48
Ο Λουίς Ενρίκε δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας απλώς πως έχει τις ίδιες σχέσεις με τους παίκτες όπως και στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με την Έλτσε, οι ισπανοί δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να… ανακρίνουν τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα για το άσχημο κλίμα που φέρεται να επικρατεί στα αποδυτήρια των Καταλανών.

Ο Ενρίκε εμφανίστηκε προετοιμασμένος να μην προχωρήσει σε αποκαλύψεις, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να δώσει πληροφορίες για όσα γίνονται στα αποδυτήρια:

«Έχω την ίδια σχέση με όλους τους παίκτες όπως στην αρχή της σεζόν. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι γνωριζόμαστε καλύτερα. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Ούτε θα επιβεβαιώσω αλλά ούτε και θα διαψεύσω κάτι. Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω φήμες. Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μείνουν στην ομάδα», δήλωσε ο Ενρίκε.

Ο ίδιος δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην διατηρεί καλές σχέσεις με τον Λιονέλ Μέσι: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ο καλύτερος της ομάδας. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Για το αν νιώθει πίεση: «Έχω την ίδια αυτοπεποίθηση, όπως στο ξεκίνημα. Παρά τις φήμες, παραμένω πιστός. Η ήττα στο «Ανοέτα» μας επηρέασε. Την Κυριακή είχαμε μια ευκαιρία και την χάσαμε. Ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα.

Τα πράγματα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Όμως νιώθω ότι έχω την υποστήριξη από τον σύλλογο και τον κόσμο. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Φαίνεται πως όλα τα νέα δεν είναι καλά για μας αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν προβλήματα μέσα σε μία σεζόν αλλά είναι στο χέρι μας να το ξεπεράσουμε. Η δουλειά μου είναι να κάνω την ομάδα να αποδίδει. Παραμένω αισιόδοξος, αλλά καταλαβαίνω πως οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι έπειτα από το παιχνίδι της Κυριακής
».

Για την αποχώρηση του Θουμπιθαρέτα: «Ήταν ένα δυσάρεστο νέο όχι μόνο γιατί πρόκειται για τον άνθρωπο που με έφερε εδώ. Συνεργαζόμασταν από όταν ήμουν προπονητής στη δεύτερη ομάδα. Έχω μόνο λόγια θαυμασμού να πω για την συνεργασία μας. Είναι ένας πιστός και ειλικρινής άνδρας που αφοσιώνεται στη δουλειά του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.