Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τον πάγκο της Σιόν ο Γκατούζο

Παρελθόν από τον πάγκο της Σιόν ο Γκατούζο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2013 22:24
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σιόν αποτελεί ο Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μόνος ως ποδοσφαιριστής.

Ο 35χρονος που ανάλαβε τον Φεβρουάριο καθήκοντα παίκτη-προπονητή, δεν έχει καταφέρει να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην Ελβετική ομάδα, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 5-0 από τη Σεν Γκάλε, αποτέλεσμα που την έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η συγκομιδή του Ιταλού από όταν ανέλαβε προπονητής μόνο εντυπωσιακή δεν είναι, καθώς έχει καταφέρει να πάρει μόλις 10 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, ενώ γνώρισε τον αποκλεισμό από την Βασιλεία στο Κύπελλο Ελβετίας.

Όλα αυτά, έφεραν τη διοίκηση να απολύσει τον Ιταλό ο οποίος έγινε ο 4ος (!) προπονητής που απολύεται φέτος στον σύλλογο μετά τους Σεμπαστιάν Φουρνιέ, Πιέρ Αντρέ Σούερμαν και τον Βίκτορ Μουνιόθ.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Μισέλ Ντεκαστέλ ο οποίος είναι προπονητής της ομάδας U-21 και θα αναλάβει για δεύτερη φορά φέτος την ομάδα καθώς είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Φουρνιέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.