Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και με τη βούλα στον Αστέρα ο Κάφα

Και με τη βούλα στον Αστέρα ο Κάφα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2013 17:55
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χουάν Πάμπλο Κάφα, ο οποίος παρουσιάστηκε από τους Αρκάδες το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο 28χρονος αριστερός χαφ βρίσκονταν στην Τρίπολη της τελευταίες μέρες συζητώντας με τους ιθύνοντες της ομάδας, και τελικώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον παίκτη οποίος έχει ήδη γνωρίσει τους συμπαίκτες του, να ενσωματώνεται κατευθείαν στην αποστολή.

Η προηγούμενη ομάδα του Κάφα είναι η Άρσεναλ Σαραντί, όπου φέτος στο πρωτάθλημα της Αργεντινής είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ευρώπη, μιας και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανική Ζαραγόσα, ενώ έχει παίξει και για δύο χρόνια με την φανέλα της Μπέτις στην Σεγούντα.

Η ανακοίνωση:


«Ο Χουάν Πάμπλο Κάφα είναι η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ και θα ενισχύσει σοβαρά την προσπάθεια που κάνει φέτος ο Αστέρας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Κάφα γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1984, έχει ύψος 1.85, ζυγίζει 73 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο17.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.