Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Άνετη νίκη και κορυφή για Ηρακλή, «ανάσα» για Φωκικό (videos)

Football League: Άνετη νίκη και κορυφή για Ηρακλή, «ανάσα» για Φωκικό (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2014 21:06
Στην κορυφή του Βόρειου ομίλου μαζί με την Λαμία ανέβηκε ο Ηρακλής ο οποίος κέρδισε με το εμφατικό 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας και πήρε την 5η νίκη του μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Βαθμολογική «ανάσα» για τον Φωκικό, 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα.

Άνετο απόγευμα είχε στην Καρδίτσα ο Ηρακλής, ο οποίος κέρδισε με 4-0 την Αναγέννηση και ανέβηκε στην κορυφή του Βόρειου ομίλου, ισοβαθμώντας με τη Λαμία.

Ο Γηραιός «καθάρισε» πολύ νωρίς τη νίκη, καθώς προηγήθηκε με 2-0 πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού χάρη στα τέρματα των Τσιλιανίδη (12’) και Κάσσου (14΄). Το 3ο γκολ πέτυχε στο 61’ ο Περόνε, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87’ ο Πορτουλίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Αυτή ήταν η 5η εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή, που επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Εθνικό Σερρών.

Στον αντίποδα, η ήττα της Αναγέννησης έφερε τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη να υποβάλει την παραίτηση του: «Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και πρέπει να φύγω από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την διοίκηση για όλα αυτά τα χρόνια και τον κόσμο. Καλώς ή κακώς κάποτε φτάνει το πλήρωμα του χρόνου. Φεύγω για να βοηθήσω την ομάδα».

Στο άλλο παιχνίδι, ο Φωκικός κέρδισε με 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν ανεβαίνοντας στην 9η θέση του Β. ομίλου.

Σαΐν (31’) και Καλλέργης (42’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα της Άμφισσας, με τον Αγροτικό Αστέρα να είχε δοκάρι με τον Καθάριο στην επανάληψη για να επιστρέψει στο ματς.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.