Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φέργκιουσον: «Ο Ρούνει ζήτησε να φύγει από την Γιουνάιτεντ»

Φέργκιουσον: «Ο Ρούνει ζήτησε να φύγει από την Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2013 04:16
Την είδηση πως ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο κυρίως λόγω της μη χρησιμοποίησης του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μάλιστα λίγο μετά την απονομή του 20ου πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσιον επιβεβαίωσε τα όσα γράφονταν τις τελευταίες μέρες, αναφέροντας πως έχει ζητήσει να αποχωρήσει:

«Μας ζήτησε να φύγει και απορρίψαμε το αίτημά του. Δεν ήταν χαρούμενος σε κάποια διαστήματα μέσα στη χρονιά, καθώς έβγαινε ως αλλαγή. Η Γιουνάιτεντ δεν σκοπεύει να τον πουλήσει, αλλά πλέον δεν είναι δική μου απόφαση για το τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον του. Στο παιχνίδι με τη Σουόνσι θεώρησα πως δεν έπρεπε να παίξει, καθώς ζήτησε να πάρει μεταγραφή.

Έχω την αίσθηση πως απλώς απογοητεύτηκε που δεν παίρνει όσες ευκαιρίες έπαιρνε στο παρελθόν. Θα κάτσει και θα το σκεφτεί τώρα που θα κάνει τις διακοπές του»
.

Να σημειωθεί πως ο Ρούνεϊ γνώρισε τις αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών της Γιουνάιτεντ την ώρα που παραλάμβανε το μετάλλιό του, στη φιέστα για το 20ο πρωτάθλημα της ομάδας!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.