Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέο σοκ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ»

Πρέμιερ Λιγκ: Νέο σοκ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2013 23:59
Νέο εντός έδρας «στραβοπάτημα» για την Τσέλσι, η οποία στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Σαουθάμπτον, παρότι είχε προβάδισμα δύο τερμάτων, κατάφερε να χάσει τoυς τρεις βαθμούς της νίκης, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν και η 5η απώλεια των «μπλε» σε 6 παιχνίδια στην έδρα τους σε εγχώριες διοργανώσεις, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει για ακόμα μία φορά τους «μπλε» οι οποίοι πλέον έχουν ως μοναδικό στόχο το κυνήγι της 3ης ή 4ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα έμοιαζαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Ντεμπά Μπά να ανοίγει το σκορ στο 25’ με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αζάρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονο, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ωστόσο η αλλαγή του Άντκινς «ρίχνοντας» τον Λάμπερτ στο παιχνίδι, απέδωσε καρπούς, με τον Άγγλο φορ να μπαίνει στο 55’ και τρία λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1 για τους «Άγιους». Η Τσέλσι παρότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να φτάσει σε τρίτο γκολ παρά τις ευκαιρίες των Μπα και Λάμπαρντ, και τελικώς το πλήρωσε, με τον Πάντσεον να ισοφαρίζει στο 75’, «παγώνοντας» το «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Ο Μπενίτεθ έριξε στο παιχνίδι τον Φερνάντο Τόρες στα τελευταία λεπτά, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ο Ισπανός ήταν να σπαταλήσει μία καλή ευκαιρία και τελικώς να δεχθεί «σφυρίγματα» από την εξέδρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.