Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Έστεψε» πρωταθλήτρια την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Έστεψε» πρωταθλήτρια την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2013 03:31
Μια ώρα αρχύτερα πήρε τον τίτλο η Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό φρόντισε η… Ρεάλ. Οι «μερέγχες» έμειναν στο 1-1 με την Εσπανιόλ στην Καταλονία, αποτέλεσμα που έδωσε τον τίτλο και μαθηματικά στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρέταξε την ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς στην βασική της σύνθεση και το πλήρωσε... Οι δύο ομάδες δυσκολευόντουσαν να βρουν διαδρόμους στα πρώτα λεπτά, ωστόσο σε μια φάση διαρκείας, η Εσπανιόλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό χάρη σε τέρμα του Στουάνι, ο οποίος έκανε το 1-0, αποτέλεσμα που παρέμεινε ως το ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε τα πλάνα στο δεύτερο μέρος, βάζοντας στο παιχνίδι τους Μπενζεμά και Ρονάλντο και τελικώς στο 58’ ο Ιγκουαίν ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από ασίστ του Μόντριτς.

Παρόλα αυτά, η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και έτσι το τελικό σκορ έστεψε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ισπανίας τη Μπαρτσελόνα για 22η φορά στην ιστορία της!

Έτσι οι «μπλαουγκράνα» θα παίξουν χωρίς άγχος τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν, με πρώτο την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο την Κυριακή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.