Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Το τρόπαιο στην Γουίγκαν!

Κύπελλο Αγγλίας: Το τρόπαιο στην Γουίγκαν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2013 21:14
Ο θεσμός του Κυπέλλου Αγγλίας έκανε ξανά τα… μαγικά του! Η Γουίγκαν ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ του τελικού απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο με γκολ του Γουότσον στο 91’, πήρε τη νίκη με 1-0 και έγινε η νέα Κυπελλούχος Αγγλίας, παίρνοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. «Τρίζει» η καρέκλα του Μαντσίνι.

Η Γουίγκαν μπορεί να μην ξέρει ακόμα εάν θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν, ωστόσο κατάφερε να γράψει ιστορία, νικώντας στο Γουέμπλει την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σκόρερ του νικητήριου τέρματος ο Μπεν Γουότσον, ο οποίος με κεφαλιά στο 90+1’ του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, στέλνοντας τη Γουίγκαν στα... ουράνια και ρίχνοντας παράλληλα την Μάντσετσερ Σίτι στο... καναβάτσο.

Κύπελλο Αγγλίας: Το τρόπαιο στην Γουίγκαν!
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κοίταξε ... στα μάτια την αντίπαλο της, παίζοντας στα ίσα απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας και μάλιστα είχε και δοκάρι στο 76’για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 84’ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα είδε την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κάτι που διευκόλυνε το έργο της Γουίγκαν, η οποία μετά το σφύριγμα της λήξης έγινε η 43η διαφορετική ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο!

Χωρίς τίτλο τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο του από το «Έτιχαντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.