Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι, έγραψε ιστορία ο Λάμπαρντ

Πρέμιερ Λιγκ: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι, έγραψε ιστορία ο Λάμπαρντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2013 17:06
Με τον Φρανκ Λάμπαρντ να πετυχαίνει δύο γκολ και γίνεται ο πρώτος σκόρερ της Τσέλσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης γύρισαν το παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα και πήραν τη νίκη με 2-1 στο «Βίλα Παρκ», εξασφαλίζοντας την έξοδο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αποχώρησαν τραυματίες οι Τέρι και Αζάρ και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να χάσουν τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Η Άστον Βίλα ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση και τελικώς στο 15’ ο Μπεντέκε με ωραία ενέργεια, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήθελαν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα τα πράγματα έδειχναν ιδανικά γι’ αυτούς όταν ο Ραμίρες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο τέλος του πρώτου μέρους, αφήνοντας την Τσέλσι με 10 παίκτες.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, όταν ο σκόρερ της αναμέτρησης, Μπεντέκε υπέπεσε σε ανόητη ενέργεια με αποτέλεσμα να αφήσει και αυτός την ομάδα του με 10 στο 58’.

Στη συνέχεια, ανέλαβε ο Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος με όμορφο σουτ τρία λεπτά μετά, ισοφάρισε για την Τσέλσι, ενώ ο ίδιος στο 88’ βρέθηκε στο σωστό σημείο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, γράφοντας ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι με 203 γκολ!

Η Άστον Βίλα πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ως έχει, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Παρόλα αυτά το τέλος άφησε μια πικρή γεύση, καθώς οι «μπλε» είδαν τους Τέρι και Αζάρ να αποχωρούν τραυματίες και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να λείψουν από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Μπενφίκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.