Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Νίκη για Πορτογαλία με ρεκόρ Ρονάλντο, κορυφή η Δανία (videos)

Προκριματικά Euro: Νίκη για Πορτογαλία με ρεκόρ Ρονάλντο, κορυφή η Δανία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2014 00:59
Με τον Ρονάλντο να σκοράρει και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (προκριματική και τελική φάση), η Πορτογαλία του Σάντος κέρδισε με 1-0 την Αρμενία και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου της, καθώς στην κορυφή πέρασε η Δανία μετά τη νίκη της με 3-1 στη Σερβία.

Δεύτερη νίκη στον όμιλο για την Πορτογαλία, καθώς η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κέρδισε με 1-0 την Αρμενία στην έδρα της και ανέβηκε στη 2η θέση του ομίλου της.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Ίβηρες ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 72ο λεπτό μετά από ασίστ του Νάνι και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (προκριματική και τελική φάση).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, μεγάλη νίκη για την Δανία, η οποία κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Σερβίας και «σκαρφάλωσε» στην 1η θέση του ομίλου, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Οι Σέρβοι, που σε λίγες ημέρες θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό την Ελλάδα, προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Τόσιτς, ωστόσο η Δανία έκανε την ανατροπή σε δύο λεπτά με γκολ των Μπέντνερ (60’) και Κιάερ (62’), με τον πρώτο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 85’.

Ρεπό είχε η Αλβανία, η οποία έπαιξε φιλικό παιχνίδι στη Γαλλία, βάζοντας δύσκολα στους «τρικολόρ», καθώς προηγήθηκε στο 40’, ωστόσο η ομάδα του Ντεσάν ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Γκριεζμάν στο 73’.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Δανία 7*
2. Πορτογαλία 6
3. Αλβανία 4
4. Σερβία 1
5. Αρμενία 1

*παιχνίδι περισσότερο






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.