Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 6αρά για Ρεάλ, σεντονάτη η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 6αρά για Ρεάλ, σεντονάτη η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2013 03:26
Τρόμαξε κόσμο η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία διέσυρε τη Μάλαγα με 6-2 στο παιχνίδι-πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με τη σειρά της «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το υπέρ της 3-1 κόντρα στη Θέλτα.

Οι «μερέγχες» έδειξαν άγριες διαθέσεις και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Αλμπιόλ. Ο Σάντα Κρουζ ισοφάρισε στο 15’ για τη Μάλαγα, ωστόσο στο 21’ ο Σάντσες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα του Ρονάλντο στην μεγάλη περιοχή, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10.

Ο Πορτογάλος αστόχησε στο πέναλτι, ωστόσο ο ίδιος στο 26’ κατάφερε να δώσει ξανά προβάδισμα στη «βασίλισσα». Μάλιστα με αυτό το γκολ ο Κριστιάνο έφτασε τα 200 με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 33’ ο Οζίλ πήρε τη σκυτάλη, πετυχαίνοντας το 3ο τέρμα των γηπεδούχων, ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Αντούνες μείωσε ξανά σε 3-2 για τους Ανδαλουσιανούς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπενζεμά έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ρεάλ, και στο δεύτερο ημίχρονο οι Μόντριτς στο 63’ και Ντι Μαρία στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσαν το τελικό 6-2.

Μάλιστα η Μάλαγα τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς ο Ντεμικέλις αποχώρησε στο 73ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη.

Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης


Πριμέρα Ντιβιζιόν: 6αρά για Ρεάλ, σεντονάτη η Ατλέτικο
Από την άλλη, η συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Θέλτα, και εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Μετά από ένα «άσφαιρο» πρώτο μέρος, οι «ροχιμπλάνκος» φόρτσαραν στο δεύτερο και καθάρισαν το παιχνίδι με σκόρερ τους Ντιέγκο Κόστα (47’), Χουανφράν (66’) και Φαλκάο (86’), με τον Φερνάντεζ να μειώνει προσωρινά σε 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.