Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2013 01:53
Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, η Ρεάλ κέρδισε στον πρώτο προημιτελικού του κυπέλλου την Βαλένθια με 2-0, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ισχυρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Μεστάγια».

Οι «μερέγχες» δεν εντυπωσίασαν, με την Βαλένθια να έδειχνε ικανή ότι μπορούσε να ανοίξει το σκορ, με τους Τίνο Κόστα και Ζόνας να δείχνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ωστόσο στο 37’ ύστερα από αντεπίθεση, ο Κεντίρα έδωσε στον Μπενζεμά και αυτός από κοντά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η Βαλένθια δεν το έβαλε κάτω, ψάχνοντας για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η τύχη χαμογέλασε στους Μαδριλένους, μιας και ο Ζόνας αστόχησε προ κενής εστίας σε φάση του 67ου λεπτού.

Αυτή ήταν η τελευταία καλή ευκαιρία της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, με την Ρεάλ να ανεβάζει ρυθμό, και τον Γκουαρδάδο να κάνει το 2-0 με αυτογκόλ στο 73’, μιας και η μπάλα βρήκε στο χέρι του ύστερα από σέντρα του Κοεντράο.

Στα τελευταία λεπτά η Ρεάλ μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, με τον Ρονάλντο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο 78’ και στο 80’, όμως δέχθηκε το στόπ από τον Γκουαΐτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.