Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θερμό το κλίμα στην Παιανία, αδιέξοδο με Βύντρα

Θερμό το κλίμα στην Παιανία, αδιέξοδο με Βύντρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2013 23:44
Θερμό επεισόδιο μεταξύ του Φάμπρι και του Κουίνσι σημειώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Ισπανό τεχνικό να διώχνει αρχικώς τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι δύο τους έδωσαν ύστερα εξηγήσεις και τελικώς έδωσαν τα χέρια.

Ο λόγος ήταν η αδιαφορία του Γκανέζου σε κάποιες ασκήσεις, κάτι που εξόργισε τον τεχνικό του «τριφυλλιού» ο οποίος θυμωμένος τον έδιωξε από την προπόνηση. Με την σειρά του ο παίκτης ζήτησε εξηγήσεις, με τον Ισπανό να τονίζει πως δε τα σηκώνει αυτά. Τελικώς ύστερα από μία αρκετά έντονη συνομιλία, τα πνεύματα ηρέμισαν και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

«Σας θέλω λιοντάρια»


Ακόμα ένα απρόοπτο είχε η σημερινή προπόνηση, με τον Φάμπρι να προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του να γίνουν…. ισχυρά λιοντάρια.

«Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλές λέαινες. Διακόσιες ας πούμε. Την ίδια ώρα υπάρχουν είκοσι λιοντάρια. Τα πιο ισχυρά πηδάνε τις λέαινες. Την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από τη λέαινα. Αυτήν τη γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός για να πηδήξει τη λέαινα. Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια», τα λόγια του Ισπανού.

Δεν τα βρήκαν Βύντρα- Παναθηναικός


Θερμό το κλίμα στην Παιανία, αδιέξοδο με Βύντρα
«Σήριαλ» κινδυνεύει να γίνει το θέμα της αποδέσμευσης του Λουκά Βύντρα, με τις δύο πλευρές να έχουν σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός δεν συμφώνησε ούτε στο ποσό της αποζημίωσης, ούτε με την προκαταβολή αλλά ούτε με τον αριθμό των δόσεων μέχρι την πλήρη εξόφληση του. Έτσι το θέμα αναμένεται να τραβήξει, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να φέρεται ότι πρότεινε ποσοστό μείωσης των ετήσιων αποδοχών του ώστε να παραμείνει στον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.