Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χειρουργήθηκε ο Μίτσελ

Χειρουργήθηκε ο Μίτσελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2013 14:54
Απών από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού μέχρι την Πέμπτη θα είναι ο Μίτσελ ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στη χολή ύστερα από νέους πόνους που ένιωσε την Κυριακή του Πάσχα.

Μετά από έντονο άλγος στο δεξιό υποχόνδριο, ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και το πρωί της Δευτέρας υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στη χολή.

Ο Μίτσελ είχε νοσηλευτεί την περασμένη εβδομάδα για το ίδιο πρόβλημα, ωστόσο είχε αποφύγει την χειρουργική επέμβαση, κάτι που όμως κρίθηκε σκόπιμο ύστερα από τους νέους πόνους που ένιωσε την Κυριακή του Πάσχα.

Έτσι, τις προπονήσεις του Ολυμπιακού εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα αναλάβει ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσεθ, έως ότου ο Ισπανός πάρει εξιτήριο, κάτι που υπολογίζεται πως θα γίνει την Πέμπτη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


«Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα, ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Μίτσελ εισήχθη, έπειτα από συνεννοήσεις του γιατρού της ομάδας μας, κ. Χρήστου Θέου, στο θεραπευτήριο Metropolitan, με έντονο άλγος στο δεξιό υποχόνδριο.

Ο κ. Μίτσελ υπεβλήθη σήμερα το πρωί (Δευτέρα του Πάσχα) σε επιτυχή χειρουργική λαπαροσκοπική επέμβαση χολοκυστεκτομής, από τον γενικό χειρούργο κ. Ευστάθιο Μπαρδαξόγλου και την ομάδα του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναρρώνει στο δωμάτιό του, ευρισκόμενος σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ μαζί του βρίσκεται διαρκώς ο γιατρός κ. Θέος. Αναμένεται να εξέλθει από το θεραπευτήριο Metropolitan την Πέμπτη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.