Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αργεντινή: Νέα μοιρασιά στο superclassico

Αργεντινή: Νέα μοιρασιά στο superclassico

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2013 02:02
Όπως και στο πρώτο τους παιχνίδι στο Ινισιάλ, έτσι και τώρα, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1 στο «Μπομπονέρα», με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να κρατάνε το αήττητο στην έδρα τους στο superclassico από το 2004!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό χάρη σε τέρμα του Λαντσίνι με κεφαλιά, ωστόσο η Μπόκα κατάφερε να αντιδράσει, και στο 39’ ο Σίλβα ισοφάρισε με σουτ εντός περιοχής σε 1-1, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες.

Παρόλα αυτά το θέαμα στο δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλό, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει όπως έχει, και τις δύο ομάδες να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας όπως είχε γίνει και στο πρώτο παιχνίδι στο Ινισιάλ (2-2).

Έτσι η Μπόκα διατήρησε το αήττητο στην έδρα της από την τελευταία ήττα της κόντρα στη μισητή Ρίβερ η οποία είχε έρθει στις 16/5 του 2004. Παρόλα αυτά με τον βαθμό της ισοπαλίας, οι «κιτρινομπλε» παρέμειναν χωρίς νίκη από την πρεμιέρα και το 3-2 απέναντι στη Κίλμες, σε αντίθεση με τους «μιγιονάριος» οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση διεκόπη για λίγα λεπτά λόγω επεισοδίων που δημιούργησαν οι οπαδοί της Μπόκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.