Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Έχασε την ευκαιρία για τη στέψη η Παρί

Σαμπιονά: Έχασε την ευκαιρία για τη στέψη η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2013 00:54
Την ευκαιρία να πανηγυρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γαλλία έχασε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έμεινε ισόπαλη 1-1 στο «Σταντ ντε Πρενς» κόντρα στην Βαλενσιέν, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 35ης αγωνιστικής.

Οι «πρωτευουσιάνοι» ήθελαν τους 3 βαθμούς για να «σφραγίσουν» και μαθηματικά το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, ωστόσο στο τέλος παραλίγο να γνωρίσουν και την ήττα στην έδρα τους!

Συγκεκριμένα, η Βαλενσιέν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17’ χάρη σε τέρμα του Ντάνιτς, ενώ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους όταν στο 43’ ο Σίλβα γνώρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε αθόρυβα, με τον Άλεξ τελικώς να βρίσκει τη λύση στο 83ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έψαξαν το νικητήριο γκολ που θα τους επέτρεπε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Έτσι, η Παρί θα έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» τον τίτλο στην έδρα της Λιόν την επόμενη αγωνιστική.

Από την άλλη, η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ διατήρησε το +3 από την 4η Νις φεύγοντας με τη νίκη (3-0) από το «Μαρσέλ Πικό» της Νανσί χάρη στα τέρματα των Γκομίς (48’, 89’) και Γκουρκίφ (80’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.