Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Γιουβέντους!

Σέριε Α: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2013 23:17
To 29o πρωτάθλημα της ιστορία της κατέκτησε και μαθηματικά η Γιουβέντους, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Παλέρμο στο Τορίνο.

Η «γηραιά κυρία» ήθελε έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τον τίτλο στην Ιταλία και αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στον εξαιρετικό Στέφανο Σορεντίνο, κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιδάλ στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «ροζανέρι» στη συνέχεια πάλεψαν για την ισοφάριση, αλλά ακόμα και με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Πογκμπά (έφτυσε τον Αρόνικα στο 83ο λεπτό ), δεν κατάφεραν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σέριε Α: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Γιουβέντους!
Έτσι, η Γιουβέντους κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, δείχνοντας ότι έχει ξεχάσει για τα καλά το 2006 και τον υποβιβασμό της στη Serie B λόγω του σκανδάλου «calciopolis», επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή της Ιταλίας.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν το… 31ο πρωτάθλημα της ομάδας, μετρώντας και τις δύο κούπες που τους αφαιρέθηκαν λόγω του τότε σκανδάλου.


Τρόμαξε κόσμο η Λάτσιο, λύτρωσε τη Μίλαν ο Μπαλοτέλι


Σέριε Α: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Γιουβέντους!
Στα άλλα παιχνίδια, η Λάτσιο… τρόμαξε κόσμο διαλύοντας τη Μπολόνια με 6-0, με τον Κλόζε να πετυχαίνει 5 γκολ! Από την άλλη, η Μίλαν πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της απέναντι στη Τορίνο χάρη στο γκολ του Μπαλοτέλι στο 84’.

Τέλος, άλμα παραμονής έκανε η Τζένοα η οποία πολύτιμη νίκη με 4-1 στην έδρα της Πεσκάρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.