Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «ψάχνει» για Βερδού ο Ολυμπιακός

Το «ψάχνει» για Βερδού ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2013 09:45
Τη λύση του Γιον Βερδού φέρεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραφεί στην ισπανική αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ τους εν όψει της νέας σεζόν, και ο 30χρονος χαφ της Εσπανιόλ ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αρέσει στον Μίτσελ.

Ο Καταλανός άσος έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν έχοντας δώσει 32 ματς (31 ως βασικός) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μετρώντας 9 γκολ και 3 ασίστ.

Μάλιστα φέρεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη κάνει κρούση προς την πλευρά του παίκτη, με τον Μίτσελ να κρίνει πως οι οργανωτικές ικανότητες του ποδοσφαιριστή είναι ικανές να λύσουν το πρόβλημα ανάπτυξης που παρουσίασε η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά η περίπτωση του, όπως τονίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν είναι εύκολη καθώς η Εσπανιόλ έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ για την απόκτηση του έχουν ενδιαφερθεί Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη.

Παράλληλα, ομάδα από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φέρεται πως έκανε πρόταση με πολύ καλές απολαβές, ωστόσο οι Καταλανοί της απάντησαν αρνητικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.