Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιραλάς: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ωριμάσω»

Μιραλάς: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ωριμάσω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2013 23:12
Το γεγονός πως το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό ήταν σημείο καμπής στην καριέρα του, δήλωσε ο νυν άσος της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς σε συνέντευξη του στο Βέλγικο κανάλι «RTBF».

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος εξτρέμ ανέφερε πως η επιλογή του να παίξει στους «ερυθρόλευκου»" αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς τον βοήθησε να ωριμάσει.

Μάλιστα ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε πως η ατμόσφαιρα στα ελληνική γήπεδα είναι πιο «θερμή» από αυτή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:


«Το να πάω στον Ολυμπιακό ήταν μία αλλαγή στην καριέρα μου. Πήρα την απόφαση να παίξω στην Ελλάδα από το να πάω πίσω στο Βέλγιο ή να φύγω δανεικός σε κάποια ομάδα της Γαλλίας. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Ήξερα πως ήταν μεγάλη η πίεση να πάω εκεί, αλλά τελικά αποδείχθηκε επιτυχημένη η επιλογή μου», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πήγα στον Ολυμπιακό σχεδόν αθόρυβα. Λίγα άτομα με γνώριζαν. Ο τότε πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη. Δεκαπέντε μέρες μετά, υπήρχε καινούριος προπονητής και 15 καινούριοι παίκτες. Αναρωτήθηκα πολλές φορές, αλλά η σεζόν πήγε καλά. Όταν είχα πάει εκεί, είχα καταλάβει αμέσως ότι ήταν ένας μεγάλος σύλλογος και η πίεση ήταν πολύ μεγάλη. Ωρίμασα πολύ σε αυτόν το σύλλογο και ήθελα να δείξω σε όλους ότι έχω τα προσόντα».

Τέλος, σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Ελλάδας σε σύγκριση με αυτήν της Αγγλίας, σχολίασε: «Όλος ο κόσμος μου μιλούσε για την ατμόσφαιρα στα γήπεδα στην Αγγλία, αλλά ομολογώ ότι σε αυτόν τον τομέα είμαι λίγο απογοητευμένος. Στην Ελλάδα, σε όλα τα γήπεδα, η ατμόσφαιρα ήταν πιο ζεστή και πιο δυναμική. Στην Αγγλία περίμενα περισσότερο ζήλο, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός απ' ότι στην Ελλάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.