Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόβλημα με Αβραάμ

Πρόβλημα με Αβραάμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2013 17:13
Με πρόβλημα αποχώρησε από το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Ρέντη (2-1) ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

Ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων», χτύπησε στο δεξί του πόδι και όπως διαπιστώθηκε από το ιατρικό επιτελείο, έχει υποστεί κάκωση.

Να σημειωθεί πως τέτοιου είδους τραυματισμοί δεν εμπνέουν ανησυχία, όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά στην περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση πριν από λίγο καιρό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που είχε αποκομίσει το καλοκαίρι με την εθνική Ελλάδας στην Πολωνία.

Έτσι, ο παίκτης υποβλήθηκε άμεσα σε θεραπεία, ενώ η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του.

Νίκη στην πρόβα τζενεράλε


Πρόβλημα με Αβραάμ
Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Ολυμπιακός στο πρωινό φιλικό με τον Ατρόμητο στο Ρέντη, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» οι Μήτρογλου και Φετφατζίδης, με τον Σουμπίνιο να μειώνει προσωρινά σε 1-1 για τον Ατρόμητο.

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας το παιχνίδι διεξήχθη σε δύο περιόδους των 30 λεπτών και μια των 20 λεπτών, αντί για δύο 45λεπτα ημίχρονα.

Στα του αγώνα, στο 4ο λεπτό της πρώτης 30λεπτης περιόδου ο Αμπντούν κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Μήτρογλου. Στο 18’ της ίδιας περιόδου ο Αμπντούν έχασε την ευκαιρία για το 2-0 και έτσι στο 25’ ο Σουμπίνιο ισοφάρισε για τον Ατρόμητο με σουτ.

Μάλιστα ο ίδιος στο 15ο λεπτό της 2ης περιόδου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στους Περιστεριώτες, και τελικώς δύο λεπτά μετά ο Φετφατζίδης με ωραία ατομική ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.