Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βιλανόβα: «Δεν είχα λόγο να βάλω τον Μέσι»

Βιλανόβα: «Δεν είχα λόγο να βάλω τον Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2013 01:35
Τους λόγους που δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Λιονέλ Μέσι εξήγησε ο Τίτο Βιλανόβα μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-0 από τη Μπάγερν.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ανέφερε πως ο Αργεντινός άσος δεν ήταν τραυματίας αλλά θα μπορούσε να τραυματιστεί εάν αγωνιζόταν, τονίζοντας παράλληλα πως δεν πήρε το ρίσκο με τη συμμετοχή του καθώς η ομάδα του δεν είχε ελπίδες πρόκρισης:

«Ο Μέσι ένιωσε καλά και γι’ αυτό έπαιξε απέναντι στην Μπιλμπάο. Στο τέλος του αγώνα είχε κάποιες ενοχλήσεις. Δεν τραυματίστηκε άλλα ήταν επιρρεπής σε τραυματισμό. Αν είχαμε πιθανότητες πρόκρισης στο τέλος, θα παίρναμε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε. Από τη στιγμή που όμως δεν υπήρχαν ελπίδες, δεν υπήρχε και λόγος να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του», ανέφερε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στη Μπάγερν, ενώ στάθηκε στα προβλήματα των τραυματισμών που όπως τόνισε, έπαιξαν ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπάγερν για την πρόκριση. Ήταν ανώτερη και στα δύο ματς και πέρασε δίκαια στον τελικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη συμπαράστασή του. Αυτή τη στιγμή είναι σε θαυμάσιο επίπεδο όσον αφορά την φυσική τους κατάσταση, ενώ από την άλλη εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών όλων τη σεζόν και σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο το πληρώνεις».

Τέλος, ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα παρά την πολύ κακή της απόδοση απέναντι στη Μπάγερν, που έφερε και τον αποκλεισμό της από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν χρειάζεται ριζικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν:

«Κάθε ομάδα έχει ανάγκη να αλλάζει. Αλλά εμείς πιστεύω πως έχουμε ένα δυνατό ρόστερ. Δεν χρειαζόμαστε πολλές αλλαγές. Αν κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και με την επιστροφή των τραυματιών θα είμαστε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.