Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Επίδειξη δύναμης!

Τσάμπιονς Λιγκ: Επίδειξη δύναμης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2013 23:33
Αυτή η Μπάγερν απλά… δεν παίζεται. Οι Βαυαροί μετά το επιβλητικό 4-0 του πρώτου αγώνα στην «Άλιανζ Αρίνα» απέναντι στη Μπαρτσελόνα, έκαναν νέα επίδειξη δύναμης, αυτή τη φορά στο «σπίτι» των Καταλανών, επικρατώντας με το τελικό 3-0, και με συνολικό σκορ 7-0 (!) προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συναντήσουν την Ντόρτμουντ στον πρώτο γερμανικό «εμφύλιο» σε τελικό του θεσμού.

Το σκορ του πρώτου αγώνα σε συνδυασμό με την εμφάνιση των δύο ομάδων, έδειχνε πως η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για το Γουέμπλει πριν καν πατήσει το πόδι της στην Ισπανία. Η είδηση ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι, έκανε απλώς τα πράγματα πιο εύκολα για το σύνολο του Γουπ Χάινκες, καθώς οι Βαυαροί κυριάρχησαν για δεύτερη φορά απέναντι στη Μπαρτσελόνα, υποχρεώνοντας την να ηττηθεί στο «Καμπ Νου» στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια.

Η Γερμανική ομάδα έδειχνε λες και κυνηγούσε αυτή σκορ πρόκρισης, «κλειδώνοντας» τους γηπεδούχους, οι οποίοι δημιουργούσαν ευκαιρίες με το... σταγονόμετρο, και τελικώς το γκολ του Ρόμπεν στο 48’ έβαλε τέλος στα όνειρα των καταλανών για ανατροπή.

Διαδικαστικά τα υπόλοιπα λεπτά, με τον Βιλανόβα να πετάει… λευκή πετσέτα βγάζοντας νωρίς εκτός τους Τσάβι και Ινιέστα και το πλήρωσε, καθώς η Μπάγερν δεν πάτησε φρένο, και σημείωσε ακόμα δύο γκολ, με αυτογκολ του Πικέ στο 72’ και με κεφαλιά του Μίλερ στο 76’.

Έτσι μετά τον ιταλικό, τον ισπανικό και το αγγλικό τελικό, στις 25 Μαίου θα διεξαχθεί και ο πρώτος γερμανικός τελικός στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.