Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Του χρόνου θα είμαι εκεί που με αγαπάνε»

Μουρίνιο: «Του χρόνου θα είμαι εκεί που με αγαπάνε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2013 02:16
Για ακόμα μια φορά αινιγματικός για το μέλλον του παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε πως πιθανών να μην βρίσκεται του χρόνου στον πάγκο της Ρεάλ καθώς θέλει να πάει κάπου όπου θα τον… αγαπάνε.

Ο Πορτογάλος άσος μιλώντας στο βρετανικό «ITV», αν και «κόπηκε» πρόωρα από τον Άγγλο δημοσιογράφο λόγω έλλειψης χρόνου, πρόλαβε να βάλει ξανά φωτιές, δηλώνοντας πως προτιμάει να βρίσκεται κάπου που ο κόσμος τον θέλει.

Συγκεκριμένα ο βρετανός ρεπόρτερ τον ρώτησε αν θα συμμετάσχει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ, με τον «special one» να απαντάει: «Ίσως και όχι. Του χρόνου θα είμαι εκεί που με αγαπάνε».

Προηγούμενος, ο ίδιος μιλώντας για τον αποκλεισμό της Ρεάλ από τη Ντόρτμουντ, αρκέστηκε να σχολιάσει την κακή εικόνα της «βασίλισσας» στο πρώτο παιχνίδι, ενώ δεν έλειψαν τα παράπονα του στον διαιτητή του αγώνα, Χάουαρντ Γουέμπ, παρόλο που όπως είπε, τον έχει σε εκτίμηση:

«Τα δώσαμε όλα και φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Οι παίκτες μου πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και βρεθήκαμε κοντά. Εάν είχαμε σκοράρει νωρίτερα στο ματς θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουμε. Στο ποδόσφαιρο θα νικήσεις αλλά και θα χάσεις. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει.

Ο Γουέμπ είναι ένας καλός διαιτητής και από τους αγαπημένους μου, όμως το χέρι του Χούμελς ήταν για κόκκινη κάρτα και για αποβολή. Το είδε, το είδα. όλοι το είδαν. Αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν απλώς άνθρωπος, όχι διαιτητής. Σκέφτηκε ότι αν τον απέβαλε, θα έχανε τον τελικό.

Δεν ξεχνάω σίγουρα πόσο κακοί ήμασταν στο πρώτο ματς. Δεν τιμωρηθήκαμε για το αποψινό αλλά για το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν ομάδα. Είχαμε χαρακτήρα, μεγάλη επιθυμία και πάθος και θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.