Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επικίνδυνος  ο έλεγχος

Επικίνδυνος ο έλεγχος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2013 14:46
Επικίνδυνο χαρακτήρισε το διαχειριστικό έλεγχο που ζητούσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, ο Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει το ζήτημα, ωστόσο αρμόδιος για τον έλεγχο είναι το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ, κάτι που μπορεί να φέρουν την ομάδα αντιμέτωπη με κυρώσεις.

Ο υφυπουργός πολιτισμού και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία η οποία αποτελούταν από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημημητρίου, τους παλαίμαχους Μιχάλη Σιμιγδαλά και Στέλιο Σαραφείδη, καθώς και πέντε οργανωμένους της ομάδας, με 500 οπαδούς της «Ένωσης» να διαδηλώνουν ειρηνικά έξω από το Υπουργείο ζητώντας τον έλεγχο και την τιμωρία όσων οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση.

Το θέμα για τον διαχειριστικό έλεγχο έπεσε στο τραπέζι, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να τονίζει ότι το δικό του Υπουργείο δεν διαθέτει ελεγκτικούς μηχανισμούς και πως το θέμα πρέπει να επιληφθεί το ΣΔΟΕ. Ωστόσο αν αρχίσουν οι έλεγχοι, εκτός από φυσικά πρόσωπα τα οποία τυχόν βρεθούν υπεύθυνα, κίνδυνο διατρέχει και η ΑΕΚ, με τον υποβιβασμό της Δ’ εθνικής να ελλοχεύει.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη και γι αυτό η Ερασιτεχνική θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 5 μ.μ.

Επικίνδυνος  ο έλεγχος

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.