Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γιοβάνοβιτς

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γιοβάνοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2013 19:20
Την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε σήμερα η Κυπριακή ομάδα.

Ο Σέρβος τεχνικός οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ πριν λίγες ημέρας στην μαθηματική κατάκτηση του Κυπριακού πρωταθλήματος, ωστόσο παρά και την επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, η απόφαση του να αποχωρήσει παρέμεινε ως έχει.

Έτσι μετά τη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών, ο 50χρονος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου στον οποίο βρίσκονταν από το 2008.

Να σημειωθεί πως το όνομα του Γιοβάνοβιτς είχε ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τον ΠΑΟΚ μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της ομάδας μας, υπό τον Πρόεδρο της κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου, με τον κ. Γιοβάνοβιτς, στη διάρκεια της οποίας μεταφέρθηκε προς αυτόν η σφοδρή επιθυμία του Δ.Σ. και ολόκληρου του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ο κ. Γιοβάνοβιτς ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ότι είναι καλύτερα τόσο για τον ίδιο όσο και για το ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρά τη θλίψη μας για τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την αρνητική αυτή εξέλιξη για το ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα να σεβαστούμε την επιθυμία του κ. Γιοβάνοβιτς, καθώς και τους λόγους για την απόφαση του, όπως μας τους εξέθεσε στη συνάντηση.

Η προσφορά του κ. Γιοβάνοβιτς στο ΑΠΟΕΛ είναι τέτοια που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια μιας ποδοσφαιρικής επιτυχίας, που αποδεικνύονται πολύ στενά για να χωρέσουν τις ανεπανάληπτες υπηρεσίες του προς την ομάδα μας.

Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Γιοβάνοβιτς, που λάμπρυνε με την παρουσία του την ιστορία της ομάδας μας.

Οι επιτυχίες που είχε με το ΑΠΟΕΛ έδωσαν στην ομάδα μας μια περίοπτη θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης και την βοήθησαν να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.