Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τη Μ. Τετάρτη εξιτήριο ο Μίτσελ, φιλικό με Ατρόμητο

Τη Μ. Τετάρτη εξιτήριο ο Μίτσελ, φιλικό με Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2013 23:13
Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Μίτσελ, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο έως την Μεγάλη Τετάρτη όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού παραμένει στο νοσοκομείο, όμως η κατάστασή του έχει βελτιωθεί σημαντικά κάτι που διαπιστώθηκε από τον ιατρικό και εργαστηριακό έλεγχο που υποβλήθηκε.

Αύριο θα υποβληθεί εκ νέου σε απεικονιστικό έλεγχο και ανάλογα με τα αποτελέσματα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο τη Μεγάλη Τετάρτη.

Φιλικό με Ατρόμητο την Μεγάλη Παρασκευή


Τη Μ. Τετάρτη εξιτήριο ο Μίτσελ, φιλικό με Ατρόμητο
Φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα δώσει ο Ολυμπιακός τη Μ. Παρασκευή στο Ρέντη το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, με την ΠΑΕ να διευκρινίζει πως η αναμέτρηση δεν θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τα Μ.Μ.Ε.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου, η ομάδα μας θα δώσει τη Μεγάλη Παρασκευή και ώρα 10:30, φιλικό με τον Ατρόμητο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι ποδοσφαιριστές να μη μείνουν δίχως αγωνιστική δράση για το προσεχές διάστημα, μέχρι την 11η Μαΐου, εξ ου και αυτή η -προπονητικού χαρακτήρα- αναμέτρηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας.

** Το φιλικό δεν θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., όπως δεν θα είναι ανοικτό και για το κοινό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.