Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεκενμπάουερ: «Η Μπαρτσελόνα θα χρησιμοποιήσει βρώμικα κόλπα»

Μπεκενμπάουερ: «Η Μπαρτσελόνα θα χρησιμοποιήσει βρώμικα κόλπα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2013 15:02
Καυστικός για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Φρανς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν θα το βάλει κάτω μετά το εις βάρος της 4-0 από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπάγερν, προειδοποιώντας τους Βαυαρούς πως πρόκειται να χρησιμοποιήσει ακόμα και αθέμιτους τρόπους για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «Κάιζερ» μιλώντας στην «Bild» ανέφερε συγκεκριμένα πως οι «μπλαουγκράνα» θα κάνουν τα πάντα για να βγάλουν εκτός ισορροπίας τη Μπάγερν και μάλιστα δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν μεθόδους εκτός κανονισμών για να καταφέρουν το σκοπό τους:

«Η Μπαρτσελόνα θα χρησιμοποιήσει όποιο κόλπο μπορεί για να βγάλει εκτός ισορροπίας την Μπάγερν. Δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ακόμα και μεθόδους που είναι ενάντια στους κανονισμούς. Θα πολεμήσουν» τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Η Μπαρτσελόνα δεν θα τα παρατήσει, θα κάνει τα πάντα για να αντιστρέψει την κατάσταση. Θα προσπαθήσει να προβοκάρει τη Μπάγερν και θα χρησιμοποιήσει και βρώμικα κόλπα αν χρειαστεί. Από την άλλη, η Μπάγερν θα πρέπει να προσπαθήσει να αποφύγει τις προσωπικές μονομαχίες, θα υπάρχουν πολλά φάουλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπεκενμπάουερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.