Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κουνάει...σεντόνι η Σοσιεδάδ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κουνάει...σεντόνι η Σοσιεδάδ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2013 03:41
Αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία επικράτησε με 4-2 της Βαλένθια και διεύρυνε την μεταξύ τους διαφορά στους 5 βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «νυχτερίδες» αν και προηγήθηκαν μέσα στο «Ανοέτα» με τον Ρομπέρτο Σολδάδο στο 25’, δεν κατάφεραν να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμα τους, καθώς στο 34’ ο Μαρτίνες έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος, οι βάσκοι κατάφεραν μάλιστα να πάρουν προβάδισμα με τον Κάστρο στο 73’, ενώ ο Αγκιρέτσε στο 83’ διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του σε 3-1. Ο Ζόνας στο 90’ μείωσε σε 3-2 για τη Βαλένθια, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Αγκιρέτσε με δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Έτσι η Σοσιεδάδ κατάφερε να παραμείνει στην 4η θέση η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας 5 βαθμών από την Βαλένθια αλλά και από την Μάλαγα, η οποία με τη σειρά της κέρδισε με 2-1 τη Χετάφε στο «Ροσαλέδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.