Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Προβάδισμα η Τσέλσι, υποχώρησε στην 4η θέση η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Προβάδισμα η Τσέλσι, υποχώρησε στην 4η θέση η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2013 00:31
Προβάδισμα στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) της Άρσεναλ απέναντι στην… αδιάφορη βαθμολογικά Γιουνάιτεντ, «σκαρφάλωσε» ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι «μπλε» αν και μπήκαν μουδιασμένοι στα πρώτα λεπτά, πήραν ώθηση στη συνέχεια από την είσοδο του Φρανκ Λάμπαρντ αντί του τραυματία Ραμίρες, ο οποίος άλλαξε τις ισορροπίες, μοιράζοντας την ασίστ για το 1-0 του Οσκάρ στο 44’, ενώ ο ίδιος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Πρέμιερ Λιγκ: Προβάδισμα η Τσέλσι, υποχώρησε στην 4η θέση η Άρσεναλ
Από την άλλη, ο Φαν Πέρσι επέστρεψε στο «Έμιρειτς» για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από την Άρσεναλ και την… πλήγωσε, καθώς με δικό του γκολ στο 44’ από πέναλτι, ισοφάρισε σε 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος. Νωρίτερα ο Γουόλκοτ είχε κάνει το 1-0 στο 2ο λεπτό.

Όσον αφορά τη μάχη της τετράδας, η Τσέλσι πέρασε στην 3η θέση με 65 βαθμούς και με παιχνίδι λιγότερο από την 4η Άρσεναλ η οποία έχει 64. Στην 5η θέση ακολουθεί η Τότεναμ η οποία βρίσκεται στους 62 και έχει και αυτή ένα παιχνίδι λιγότερο το οποίο είναι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» απέναντι στους «μπλε», αναμέτρηση που ίσως κρίνει πολλά για το ποιες ομάδες θα πάρουν τελικώς το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται πως η 3η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ βγάζει ομάδα κατευθείαν στους ομίλους, η 4η οδηγεί στα προκριματικά, ενώ η 5η στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.