Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζητούν έλεγχο οι οπαδοί της ΑΕΚ

Ζητούν έλεγχο οι οπαδοί της ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2013 13:32
Περισσότεροι από 300 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται αυτή την έξω από το Υπουργείο Αθλητισμού την ώρα που εξελίσσεται η συνάντηση Ερασιτεχνικής, Original και παλαίμαχων, με τον Γιάννη Ιωαννίδη από τον οποίο ζητούν διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ.

Έως τώρα η διαδήλωση γίνεται σε ειρηνικό τόνο με πανό και συνθήματα, με τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» να ζητούν άμεσα διαχειριστικό έλεγχο ώστε να αποδειχθεί ποιοι φέρουν ευθύνες για την κατάσταση που έχει βρεθεί ο σύλλογος.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημημητρίου, τους παλαίμαχους Μιχάλη Σιμιγδαλά και Στέλιο Σαραφείδη, καθώς και πέντε οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Έξωση στο Τσουμάγκα


Ζητούν έλεγχο οι οπαδοί της ΑΕΚ
Εξώδικο από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που διαμένει, ήρθε στον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σωτήρη Τσουμάγκα, για οφειλές 1000ων ευρώ οι οποίοες προήλθαν από πρώην παίκτη της ομάδας.

Τα χρήματα οφείλονται από την ΠΑΕ εδώ και αρκετούς μήνες από μη καταβληθέντα ενοίκια και κοινόχρηστα, κάτι που αναγκάζουν τον ποδοσφαιριστή να μετακομίσει σε συμπαίκτη του. Η ΑΕΚ είναι ενήμερη, όμως ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει κίνηση για να κλείσει το θέμα, κάτι που λογικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.