Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη... ρουτίνας για Ρεάλ στο ντέρμπι, το μυαλό στη Μπάγερν η Μπαρτσα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη... ρουτίνας για Ρεάλ στο ντέρμπι, το μυαλό στη Μπάγερν η Μπαρτσα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2013 02:23
Αν και με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση της, η Ρεάλ ξέρει τον… τρόπο να παίρνει τη νίκη απέναντι στη γειτόνισσα Ατλέτικο, την οποία κέρδισε για 6η σερί χρονιά στο «Βιθέντε Καλδερόν», χάρη στο τελικό 2-1. «Στοπ» Ερέρα στη Μπαρτσελόνα.

Παρότι η φετινή Ατλέτικο είναι αρκετά ανταγωνιστική και η Ρεάλ έχει βγει νωρίς από τη κούρσα του τίτλου, κάποια πράγματα δεν… αλλάζουν. Και αυτό διότι οι «μερέγχες» κέρδισαν για 6η σερί χρονιά στην έδρα των «ροχιμπλάνκος» και πλέον είναι ξεκάθαρο πως τους έχουν πάρει τον αέρα.

Μάλιστα ο αγώνας ξεκίνησε εξαιρετικά για τους γηπεδούχους, καθώς Φαλκάο άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Χουάνφραν να ισοφαρίζει με αυτογκόλ στο 13’, ενώ στο 63’ ο Ντι Μαρία ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη «βασίλισσα», η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς έμεινε εκτός αποστολής από τον Μουρίνιο ενόψει της ρεβάνς με τη Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη.

«Στοπ» Ερέρα στη Μπαρτσελόνα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη... ρουτίνας για Ρεάλ στο ντέρμπι, το μυαλό στη Μπάγερν η Μπαρτσα
Με γκολ του Άντερ Ερέρα στο 90ο λεπτό, η Μπιλμπάο απέσπασε ισοπαλία (2-2) απέναντι στην αδιάφορη Μπαρτσελόνα η οποία είχε το μυαλό της στον επαναληπτικό με τη Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι «μπλαουγκράνα» παρατάχθηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς και παρά το δυνατό τους ξεκίνημα με τον Σάντσεζ να σημαδεύει το δοκάρι στο 17’, έμειναν πίσω στο σκορ με προβολή του Σουσαέτα δέκα λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, η είσοδος του Λιονέλ Μέσι στο 59’ άλλαξε την εικόνα των Καταλανών, καθώς ο Αργεντινός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 67’ ενώ ο ίδιος δύο λεπτά μετά έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Σάντσεζ . Παρόλα αυτά οι Βάσκοι δεν το έβαλαν κάτω, με τον Ερέρα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 90΄, βάζοντας φωτιά στο «Σαν Μαμές».

Να σημειωθεί πως ο Μέσι με το γκολ που σημείωσε, έφτασε τα 24 εκτός έδρας τέρματα, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο της περασμένης σεζόν.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σαραγόσα με γκολ του Ροτσίνα στο 88’ πήρε την νίκη με 3-2 απέναντι στη Μαγιόρκα η οποία βυθίστηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Θέλτα πήρε «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Λεβάντε και ξέφυγε προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.