Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Βενγκέρ η Παρί, διαψεύδει τα περί αποχώρησης ο Αντσελότι

Θέλει Βενγκέρ η Παρί, διαψεύδει τα περί αποχώρησης ο Αντσελότι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2013 18:20
Αν και βρισκόμαστε μόλις στα τέλη Απρίλη, στη Γαλλία γράφουν από τώρα για την επόμενη μέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τα Μέσα της χώρας κάνουν λόγο για σίγουρη αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι, «στέλνοντας» παράλληλα στη θέση του τον Αρσέν Βενγκέρ! Διαψεύδει ο Ιταλός τεχνικός.

Οι φήμες και τα σενάρια για το μέλλον της Παρί, έχουν πάρει… φωτιά τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα γαλλικά Μέσα κάνουν λόγο πως ο Αντσελότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «πρωτευουσιάνων» το καλοκαίρι και μάλιστα αναφέρουν πως ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρόλα αυτά ο ίδιος διέψευσε τα όσα γράφονται, δηλώνοντας πως ακόμα δεν έχει σκεφτεί για το μέλλον του καθώς θέλει πρώτα να εξασφαλίσει τον τίτλο με την Παρί:

Θέλει Βενγκέρ η Παρί, διαψεύδει τα περί αποχώρησης ο Αντσελότι
«Θα πάρω την απόφαση μου αφού μιλήσω με τους ιθύνοντες του συλλόγου και αφού εξασφαλιστεί ο τίτλος του πρωταθλήματος. Δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται ότι θέλω να αποχωρήσω από την Παρί. Έχω συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.

Ωστόσο τα γαλλικά μέσα δεν σταματάνε εκεί, καθώς σύμφωνα με τη «L’ Equipe» και την «Le Parisien», ο σύλλογος θέλει τον Αρσέν Βενγκέρ ως αντικαταστάτη του Αντσελότι και μάλιστα άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να προσεγγίσουν τον Αλσατό τεχνικό τις επόμενες μέρες, ώστε να τον «κλείσουν» από τώρα για το καλοκαίρι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.