Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Έσπασε» τα δοκάρια, αλλά πήρε τη νίκη η Φενέρ

Γιουρόπα Λιγκ: «Έσπασε» τα δοκάρια, αλλά πήρε τη νίκη η Φενέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2013 00:59
Ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Λισαβόνα πήρε η Φενέρμπαχτσε, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπενφίκα στο «Σουκρού Σαράτσογλου», χάρη στο τέρμα του Κορκμάζ στο 71’. Δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους!

Μπορεί η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Κωνσταντινούπολης να ήταν… καυτή, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την Μπενφίκα η οποία μπήκε καλύτερη στα πρώτα λεπτά, πιέζοντας για κάποιο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι η Φενέρ κατάφερε να… ξυπνήσει μετά το πρώτο 15λεπτο, και κατάφερε να απειλήσει 3 φορές μέσα σε τρία λεπτά με μεγαλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Σο στο 18’. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ωστόσο στο 45’ ο Γκονούλ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι από ανατροπή του Τζον, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Και ενώ όλος ο κόσμος ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, ο Κριστιάν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο τέλος του ημιχρόνου ξέσπασε σε λυγμούς!

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε ρυθμό, με τον Κάουτ στο 51’ να σημαδεύει το 3ο δοκάρι της Φενέρ, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Γκαϊτάν έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Μπενφίκα, στέλνοντας και αυτός τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και τελικώς στο 71’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη στην κεφαλιά του Κορκμάζ από τη μικρή περιοχή, κάνοντας το 1-0, σκορ που έμεινε ως το τέλος, καθώς οι «αετοί» δεν κατάφεραν στα εναπομείναντα λεπτά να «σπάσουν» τη καλά οργανωμένη άμυνα των Τούρκων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.