Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απειλεί τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Απειλεί τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2013 22:46
Με γκολ του Περόνε από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Αστέρας Τρίπολης ξεπέρασε το εμπόδιο της Κέρκυρας με το τελικό 1-0 εκτός έδρας, έμεινε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας και πλέον βλέπει από κοντά την 2η θέση.

Οι Αρκάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και τελικώς άνοιξαν το σκορ στο 24’ με χτύπημα φάουλ του Αργεντινού άσου. Ωστόσο στην συνέχεια οπισθοχώρησαν και η Κέρκυρα κέρδισε χώρο, ψάχνοντας την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχιζα να είχαν την πρωτοβουλία ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι, με τον Αστέρα να απειλεί με αντεπιθέσεις. Τελικώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να στείλει εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα, με τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να παίρνουν το πολύτιμο «τρίποντο».

Έτσι, ο Αστέρας έφτασε στο -4 από τον ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση, τον οποίο και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική με στόχο να μειώσει και άλλο την ψαλίδα για την μάχη της δεύτερης θέσεις.

Οι συνθέσεις


Κέρκυρα: Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης (46’ Πετρούσης), Τσουμάνης, Ηλιάδης (81’ Βασιλόγιαννης), Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Γιάντσης, Τσοκάνης (57’ Διαμαντόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο (78’ Φορμίκα), Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος (91’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (87’ Φραγκουλάκης), Περόνε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.