Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Γκέρα στην Γουέστ Μπρομ!

Σοκ με Γκέρα στην Γουέστ Μπρομ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2013 18:57
Για 6 έως 9 μήνες αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ο Ζόλταν Γκέρα της Γουέστ Μπρομ, με τον 33χρονο βασικό χαφ να χάνει ουσιαστικά την υπόλοιπη σεζόν, μιας και ο τραυματισμός του που αποκόμισε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΚΠΡ αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός.

Την πληροφορία αποκάλυψε ο τεχνικός των «μπάγκις», Στίβεν Κλάρκ ο οποίος ανέφερε ότι οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη του προσθίου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο του Ούγγρου διεθνή, προς απογοήτευση όλων των μελών στην ομάδα.

«Είναι καταστροφή για τον Ζόλταν. Είναι επαγγελματίας και ένα καταπληκτικό παιδί και θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του την φετινή σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλάρκ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο τραυματισμός του δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στην ομάδα.

Ο Γκέρα πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις (14 ως βασικός) την φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με την Γουέστ Μπρομ, μετρώντας και 4 τέρματα τα οποία βοήθησαν την ομάδα να εξασφαλίσει χρήσιμους βαθμούς. Ταυτόχρονα είχε και 4 εμφανίσεις με την εθνική Ουγγαρίας φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.