1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόνφερενς Λιγκ Βαθμολογία και Στατιστικά

Κόνφερενς Λιγκ



Το UEFA Europa Conference League ή πιο απλά Conference League αποτελεί την τρίτη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA, μετά το Champions League και το Europa League και ξεκίνησε το 2021.

Το 2016 έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για μία τρίτη διασυλλογική διοργάνωση από την UEFA, καθώς από το 1999 κι έπειτα υπήρχαν μόνο δύο διασυλλογικά τουρνουά κάθε χρόνο, μετά την κατάργηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων και τη διεύρυνση αρχικά του Κυπέλλου UEFA που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Europa League.

Η αρχική ονομασία που δόθηκε στη νεοσύστατη διοργάνωση ήταν UEFA Europa League 2 αλλά το Σεπτέμβριο του 2019 ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα ονομάζεται UEFA Conference League όπως και συνέβη.

Το Κύπελλο Κυπελλούχων σε άλλη... έκδοση

Παραδοσιακά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η τρίτη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν ήταν άλλη από το Κύπελλο Κυπελλούχων. Ξεκίνησε το μακρινό 1960 κι όπως έλεγε και η ονομασία του, σε αυτό συμμετείχαν οι ομάδες που κατακτούσαν το θεσμό του Κυπέλλου στη χώρα τους και στη συνέχεια αντιμετώπιζαν τους υπόλοιπους κυπελλούχους.

Στην παρθενική διοργάνωση έφτασαν μέχρι τον τελικό η Φιορεντίνα και η Ρέιντζερς. Τότε οι αγώνες που θα έκριναν τον τροπαιούχοι ήταν διπλοί και οι «βιόλα» επικράτησαν αρχικά 2-0 στο «Άιμπροξ» και σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 2-1 εντός έδρας, πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου.

Από τότε μέχρι και το 1999 όταν η διοργάνωση διεξήχθη για τελευταία φορά, υπήρξαν 32 διαφορετικές νικήτριες του θεσμού. Πρώτη και καλύτερη η Μπαρτσελόνα η οποία σήκωσε την κούπα τέσσερις φορές (1979, 1982, 1989, 1997), αποτελώντας την ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις.

Δύο φορές βρέθηκαν στην κορυφή η Άντερλεχτ (1976, 1978) και η Μίλαν (1968, 1973), ενώ επίσης δύο πανηγύρισαν την κατάκτησή του Κυπέλλου Κυπελλούχων η Τσέλσι (1971, 1998) και η Ντιναμό Κιέβου (1975, 1986).

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες νίκησαν μόνο μία φορά σε τελικό. Όσο για τους συλλόγους που έφτασαν μέχρι την... πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ραπίντ Βιέννης αποτελούν τις μοναδικές περιπτώσεις κλαμπ που έχασαν σε δύο τελικούς, δίχως να κατορθώσουν να πάρουν ποτέ τον τίτλο.

Ευκαιρία διάκρισης για τους αδύναμους

Ας επιστρέψουμε όμως στο σήμερα. Πλέον το Κόνφερενς Λιγκ έχει ξεκάθαρα το ρόλο της διοργάνωσης η οποία δίνει την ευκαιρία σε πιο αδύναμες ομάδες από λιγότερο προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, να μπορούν να φτάνουν μέχρι τη φάση των ομίλων και να έχουν το δικαίωμα στο όνειρο μίας ευρωπαϊκής διάκρισης, κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι συμβαίνει σε καμία περίπτωση στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ακόμα και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη σεζόν διεξαγωγής της νεοσύστατης διοργάνωσης, στα γκρουπ βρέθηκαν ομάδες από την Αρμενία (Αλασκέρτ), την Εσθονία (Φλόρα Ταλίν), το Γιβραλτάρ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς) και το Καζακστάν (Καϊράτ Αλμάτι).

Σίγουρα το επίπεδο από τα νοκ-άουτ κι έπειτα ανέβηκε όμως ειδικά στη φάση των «16» υπήρξαν αρκετές ομάδες που δεν συναντάει συχνά κάποιος ποδοσφαιρόφιλος σε προχωρημένα στάδια μίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης

Όπως και στις υπόλοιπες διοργανώσεις της UEFA, έτσι και στη συγκεκριμένη, οι ομάδες για να φτάσουν στη φάση των ομίλων πρέπει να περάσουν από προκριματικούς γύρους. Οι πρώτες που ξεκινούν το «χορό» μπαίνουν στη «μάχη» από τις αρχές Ιουλίου και στη συνέχεια το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, καθώς μπαίνουν σε κάθε προκριματική φάση και πιο ισχυρές.

Παράλληλα μεταφέρονται κι ομάδες που αποκλείονται από το Γιουρόπα Λιγκ αλλά κι από το Τσάμπιονς Λιγκ, αν στη συνέχεια δεν καταφέρουν να περάσουν έστω ένα γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο ακολουθούν τα πλέι οφ από τα οποία συμπληρώνεται το παζλ των 32 ομάδων οι οποίες συμμετέχουν στη φάση των ομίλων.

Η πρώτη του κάθε γκρουπ τσεκάρει το εισιτήριό της απευθείας για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ όσες τερματίζουν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, παίζουν διπλούς νοκ-άουτ αγώνες πλέι οφ με τις ομάδες που έμειναν στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι οκτώ ομάδες που προκρίνονται φτιάχνουν τη λίστα με τις 16 καλύτερες.

Ακολουθούν διπλά νοκ-άουτ παιχνίδια στους «16», στα προημιτελικά και στα ημιτελικά, χωρίς να ισχύει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ ο οποίος καταργήθηκε το 2021, για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1965 όταν και είχε αποφασιστεί η εφαρμογή του.

Ο τελικός είναι μονός και το 2024 μάλιστα αναμένεται να φιλοξενηθεί στην «Αγιά Σοφιά» η οποία αποτελεί την έδρα της ΑΕΚ.

Χωρίς ομάδα η Ισπανία στην πρώτη διοργάνωση

Από τις 55 Ομοσπονδίες της UEFA, στην πρώτη έκδοση του Κόνφερενς Λιγκ συμμετείχαν εκπρόσωποι των 54. ΚΙ αυτό συνέβη διότι η Ισπανία δεν είχε καμία ομάδα και δεν βρέθηκε κιόλας καμία στη συνέχεια από το Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι δεν εκπροσωπήθηκε.

Η συγκεκριμένη «καραμπόλα» συνέβη» διότι η Βιγιαρεάλ η οποία είχε τερματίσει στην 7η θέση της Λα Λίγκα και θα έπαιρνε υπό κανονικές συνθήκες το εισιτήριο για το νεοσύστατο τουρνουά, ήταν η ομάδα που κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ του 2021 επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι.

Με αυτόν τον τρόπο το «κίτρινο υποβρύχιο» εξασφάλισε απευθείας μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αντικαταστάθηκε από άλλη ομάδα της Ισπανίας.

Βέβαια η Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2021/22 τερμάτισε ξανά 7η στη Λα Λίγκα κι έτσι έλαβε κανονικά μέρος στο Κόνφερενς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.
Ο πρώτος τελικός και ο θρίαμβος της Ρόμα

Η πρώτη σεζόν της διοργάνωσης έκρυβε ουκ ολίγες συγκινήσεις. Οι ομάδες που κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τον τελικό που διεξήχθη στην «Αρένα Κομπετάρε» στα Τίρανα ήταν η Ρόμα και η Φέγενορντ. Οι «τζιαλορόσι» ξεκίνησαν την πορεία τους από τα πλέι οφ της διοργάνωσης και στη συνέχεια γνώρισαν όλες κι όλες δύο ήττες.

Διασύρθηκαν τον Οκτώβριο για τη φάση των ομίλων από την Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία με 6-1. Έχασαν ξανά στον πρώτο προημιτελικό από την ίδια ομάδα με 2-1, αλλά στη ρεβάνς του «Ολίμπικο» έκαναν επίδειξη δύναμης και τη διέλυσαν 4-1, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί άφησαν εκτός συνέχειας τη Λέστερ με ισοπαλία (1-1) στην Αγγλία και νίκη 1-0 στη Ρώμη για να κλείσουν θέση για τον τελικό στην Αλβανία.



Από την άλλη η Φέγενορντ έγραψε τη δική της ιστορία με μία απίστευτη πορεία η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021 από το δεύτερο προκριματικό γύρο όταν απέκλεισε με τα χίλια ζόρια την Ντρίτα από το Κόσοβο.

Στη συνέχεια όμως το «τρένο» από το Ρότερνταμ μπήκε στις... ράγες κι έχασε έναν αγώνα των πλέι οφ με την Έλφσμποργκ, χωρίς να κρίνει κάτι, καθώς είχε επικρατήσει με 5-0 στο πρώτο ματς στο «Ντε Κάιπ».

Μετά τη φάση των ομίλων έκανε μία αψεγάδιαστη πορεία τερματίζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στους «16» τέθηκε αντιμέτωπη με την Παρτιζάν την οποία απέκλεισε εύκολα, ενώ άνετα άφησε εκτός συνέχειας και τη Σλάβια Πράγας στα προημιτελικά. Στους ημιτελικούς ξεπέρασε και το «εμπόδιο» της Μαρσέιγ.



Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη στο γήπεδο «Αρένα Κομπετάρε» των Τιράνων και οι «τζιαλορόσι» κατέκτησαν την κούπα επικρατώντας με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0.



Το θέαμα του αγώνα δεν ήταν σπουδαίο ωστόσο το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο μέχρι το τέλος. Ένα γκολ του Τζανιόλο στο 32’ έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση και να δώσει το τρόπαιο στην ιταλική ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος οι Ολλανδοί πίεσαν ασφυκτικά και είχαν δύο δοκάρια, με τον γκολκίπερ της Ρόμα Ρούι Πατρίτσιο να έχει όλες τις απαντήσεις στις περιπτώσεις που χρειάστηκε.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα της «αιώνιας πόλης» να πανηγυρίζει δικαίως το σπουδαίο επίτευγμά της και να περνάει στην ιστορία ως η πρώτη ομάδα που κατέκτησε τη νεοσύστατη διοργάνωση.
Έγραψε ιστορία με το... καλημέρα ο Μουρίνιο

Πέρα από τη Ρόμα πάντως, ιστορία έγραψε και ο Ζοσέ Μουρίνιο οποίος με το... καλημέρα κατόρθωσε να γράψει με χρυσά γράμματα στα... κιτάπια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κι αυτό διότι έγινε ο πρώτος κόουτς στην ιστορία ο οποίος κατακτά τα τρία υπάρχοντα τρόπαια της UEFA σε διασυλλογικό επίπεδο.

Για την ακρίβεια μετράει δύο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Πόρτο το 2004 και με την Ίντερ το 2010, δύο Γιουρόπα Λιγκ, με την Πόρτο το 2003 και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017, βάζοντας πια στο προσωπικό του παλμαρέ και το Κόνφερενς Λιγκ του 2022.



Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για οποιονδήποτε προπονητή στο μέλλον να καταφέρει κάτι αντίστοιχο με το επίτευγμα του «Special One».

Το... προνόμιο του νικητή

Τα τελευταία χρόνια η UEFA έχει καθιερώσει ένα σημαντικό προνόμιο για τις ομάδες που κατακτούν ένα ευρωπαϊκό τίτλο. Όποια ομάδα σηκώνει το Γιουρόπα Λιγκ εξασφαλίζει αυτόματα μία θέση στη φάση των ομίλων του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν θα μπορούσε να μην ισχύει κάτι αντίστοιχο και για το Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα που το κατακτά, θα δίνει το «παρών» στη φάση των γκρουπ της ακριβώς επόμενης διοργάνωσης, δηλαδή του Γιουρόπα Λιγκ.

Βέβαια όλα εξαρτώνται κι από την πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα του τροπαιούχου. Για παράδειγμα οι δύο φιναλίστ του πρώτου τελικού, η Ρόμα και η Φέγενορντ, είχαν ήδη -συμπτωματικά- εξασφαλίσει από Σέριε Α και Ερεντιβίζιε αντίστοιχα τη θέση τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αν πάντως μία ομάδα τσεκάρει το εισιτήριό της για το Τσάμπιονς Λιγκ και κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ, τότε θα παίξει στα «αστέρια».
Η πορεία του ΠΑΟΚ

Στην πρώτη διοργάνωση στην ιστορία του Κόνφερενς Λιγκ η Ελλάδα ξεκίνησε με τρεις εκπροσώπους. Η ΑΕΚ απέτυχε παταγωδώς μένοντας εκτός συνέχειας από τη βοσνιακή Βελέζ Μόσταρ μόλις στο δεύτερο προκριματικό γύρο.

Αντίστοιχη και η επίδοση του Άρη ο οποίος δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αστάνα από το Καζακστάν κι επίσης αποκλείστηκε στην ίδια φάση με την Ένωση.

Ο τρίτος εκπρόσωπος της χώρας όμως, ο ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία και κέρδισε τις εντυπώσεις, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

Μπήκε στη διοργάνωση από τον τρίτο προκριματικό γύρο εκεί όπου αντιμετώπισε την Μποέμιανς από την Ιρλανδία.

Έχασε 2-1 στο πρώτο παιχνίδι αλλά επικράτησε με 2-0 στον επαναληπτικό της Τούμπας και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ.



Εκεί κλήθηκε να συγκρουστεί με τη Ριέκα από την Κροατία. Στην Τούμπα στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε με ήττα και τελικά απέσπασε ισοπαλία 1-1. Στη ρεβάνς αποδείχτηκε πολύ σοβαρός κι αποτελεσματικός και με νίκη 2-0 τσέκαρε το εισιτήριό του για τη φάση των ομίλων.



Η κληρωτίδα τον έφερε στον έκτο όμιλο κι έπρεπε να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στην Κοπεγχάγη, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ. Στην πρεμιέρα ταξίδεψε στην έδρα της πρωτάρας Λίνκολν κι έφυγε με «διπλό» (0-2) στις αποσκευές του.



Ακολούθησε η ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη συνέχεια «άλωσε» την Κοπεγχάγη κερδίζοντας (2-1) στο «Πάρκεν». Δεν «έχτισε» όμως σε αυτό το αποτέλεσμα και ηττήθηκε από τους Δανούς στην Τούμπα με το σκορ που είχε νικήσει (1-2).



Στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) και πλέον έπρεπε να νικήσει εντός έδρας την αδύναμη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για να προκριθεί. Τα κατάφερε με 2-0 και οι έντεκα βαθμοί που συγκέντρωσε τον έφεραν στη δεύτερη θέση πίσω από την Κοπεγχάγη.



Στη διαδικασία των πλέι οφ για να βρεθεί στους «16» έπρεπε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μίντιλαντ η οποία είχε τερματίσει τρίτη στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ.



Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε στη Δανία 1-0 και στον επαναληπτικό της Τούμπας επικράτησε 2-1. Από τη στιγμή που δεν ίσχυαν τα εκτός έδρας γκολ στη διοργάνωση, οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση και στη συνέχεια έπρεπε να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Οι Θεσσαλονικείς ευστόχησαν σε όλα και μία επέμβαση του Πασχαλάκη αποδείχθηκε αρκετή για να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση.



Η κλήρωση έφερε απέναντι στην ελληνική ομάδα τη Γάνδη που σίγουρα δεν τρόμαζε. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε 1-0 με σκόρερ τον Κούρτιτς.



Στον επαναληπτικό κέρδισε ξανά αυτή τη φορά με 2-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά.



Η ώρα για μία υπέρβαση είχε φτάσει αλλά δεν ήταν γραφτό να την πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς στο «Βελοντρόμ» έχασε 2-1 με το γκολ του Ελ Καντουρί στο ξεκίνημα της επανάληψης να δίνει πολλές ελπίδες για τη ρεβάνς της Τούμπας.



Εκεί όμως οι Μασσαλοί ήταν κυνικοί κι επικράτησαν 1-0 με σκόρερ τον Παγέτ, βάζοντας τέλος στα όνειρα της ελληνικής ομάδας η οποία πάντως πραγματοποίησε μία σπουδαία πορεία.

Βαθμολογία ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ 2021/2022

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λασκ Λίντσερ 6 16 5 1 0 12:1
  2 Μακάμπι Τελ Αβίβ 6 11 3 2 1 14:4
  3 Ελσίνκι 6 6 2 0 4 5:15
  4 Αλασκέρτ 6 1 0 1 5 4:15
2ος Όμιλος
  1 Γάνδη 6 13 4 1 1 6:2
  2 Παρτιζάν 6 8 2 2 2 6:4
  3 Ανόρθωση 6 6 1 3 2 6:9
  4 Φλόρα Ταλίν 6 5 1 2 3 5:8
3ος Όμιλος
  1 Ρόμα 6 13 4 1 1 18:11
  2 Μπόντο Γκλιμτ 6 12 3 3 0 14:5
  3 Ζόρια Λουγκάνσκ 6 7 2 1 3 5:11
  4 ΤΣΣΚΑ Σόφιας 6 1 0 1 5 3:13
4ος Όμιλος
  1 Άλκμααρ 6 14 4 2 0 8:3
  2 Ράντερς 6 7 1 4 1 9:9
  3 Γιάμπλονετς 6 6 1 3 2 6:8
  4 Κλουζ 6 4 1 1 4 4:7
5ος Όμιλος
  1 Φέγενορντ 6 14 4 2 0 11:6
  2 Σλάβια Πράγας 6 8 2 2 2 8:7
  3 Ουνιόν Βερολίνου 6 7 2 1 3 8:9
  4 Μακάμπι Χάιφα 6 4 1 1 4 2:7
6ος Όμιλος
  1 Κοπεγχάγη 6 15 5 0 1 15:5
  2 ΠΑΟΚ 6 11 3 2 1 8:4
  3 Σλόβαν Μπρατισλάβας 6 8 2 2 2 8:7
  4 Λίνκολν Ρεντ Ιμπς 6 0 0 0 6 2:17
7ος Όμιλος
  1 Ρεν 6 14 4 2 0 13:7
  2 Φίτεσε 6 10 3 1 2 12:9
  3 Τότεναμ 6 7 2 1 3 11:11
  4 ΝΣ Μούρα 6 3 1 0 5 5:14
8ος Όμιλος
  1 Βασιλεία 6 14 4 2 0 14:6
  2 Καραμπάγκ 6 11 3 2 1 10:8
  3 Ομόνοια 6 4 0 4 2 5:10
  4 Καϊράτ Αλμάτι 6 2 0 2 4 6:11

Ιστορικό Αγώνων

HΜ/ΝΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΗΜΙΧ ΣΚΟΡ
25/5/2022 1 - 0 1 - 0
5/5/2022 1 - 0 1 - 0
5/5/2022 0 - 0 0 - 0
28/4/2022 0 - 1 1 - 1
28/4/2022 2 - 2 3 - 2
14/4/2022 3 - 0 4 - 0
14/4/2022 1 - 1 1 - 3
14/4/2022 0 - 1 0 - 1
14/4/2022 1 - 0 1 - 2
7/4/2022 0 - 1 2 - 1
7/4/2022 2 - 0 2 - 1
7/4/2022 0 - 0 0 - 0
7/4/2022 1 - 1 3 - 3
17/3/2022 1 - 1 1 - 2
17/3/2022 0 - 0 1 - 1
17/3/2022 1 - 2 4 - 3
17/3/2022 1 - 0 3 - 1
17/3/2022 0 - 2 0 - 4
17/3/2022 0 - 0 1 - 2
17/3/2022 1 - 0 2 - 1
17/3/2022 2 - 1 2 - 2*
10/3/2022 1 - 3 4 - 4
10/3/2022 1 - 0 2 - 1
10/3/2022 1 - 0 2 - 0
10/3/2022 1 - 0 2 - 1
10/3/2022 0 - 0 1 - 0
10/3/2022 0 - 1 0 - 1
10/3/2022 2 - 0 4 - 1
10/3/2022 1 - 1 2 - 5
24/2/2022 2 - 1 3 - 2
24/2/2022 2 - 0 2 - 1
24/2/2022 2 - 0 2 - 0
24/2/2022 0 - 1 0 - 3
24/2/2022 0 - 0 1 - 1
24/2/2022 0 - 1 1 - 3
24/2/2022 1 - 0 2 - 0
24/2/2022 2 - 0 2 - 1
17/2/2022 2 - 0 3 - 1
17/2/2022 1 - 1 4 - 1
17/2/2022 0 - 1 1 - 3

Φόρμα Ομάδων (τελευταίοι αγώνες)

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η Γ
 1Δε Νιου Σεντς51240117:6
 2Μποέμιαν5124019:3
 3Λασκ Λίντσερ51240111:7
 4Σάντα Κλάρα5124017:3
 5Ρόμα5103118:3
 6Έλφσμποργκ51031113:8
 7Ρίγας Σκόλα51031110:5
 8Κοπεγχάγη51031112:9
 9Ρεν5103119:6
 10Άλκμααρ5103117:4
 11Μαρσέιγ5103117:5
 12Σλασκ Βρότσλαβ51031111:10
 13Λάρνε5103115:6
 14Ρόζενμποργκ5930213:8
 15Ντιναμό Μπατούμι593029:4
 16Χιμπέρνιανς493019:5
 17Χάμαρμπι5930210:7
 18ΗΒ Τόρσχαβν493019:7
 19ΠΑΟΚ593026:5
 20Βικτόρια Πλζεν593029:8
 21Μπόντο Γκλιμτ593027:8
 22Φόλα Ες593027:9
 23Σότσι4822010:5
 24Σλόβαν Μπρατισλάβας582217:4
 25Φέγενορντ582219:7
 26Ριέκα582217:5
 27Ρίγα582215:4
 28Ντάνταλκ582218:7
 29Χάποελ Μπερ Σεβά5721210:5
 30Άντερλεχτ472119:6
 31Φίτεσε572127:5
 32Βασιλεία572129:7
 33Σλάβια Πράγας5721214:13
 34Ουνιόν Βερολίνου572127:6
 35Μπρέινταμπλικ572128:7
 36Χιμπέρνιαν472117:6
 37ΑΕ Λεμεσού472113:2
 38Ντρίτα472115:4
 39Μπιρκιρκάρα472113:2
 40Τσουκαρίτσκι472116:6
 41Ζίλινα572129:10
 42Λάτσι572123:5
 43Βελέζ Μόσταρ572126:8
 44Παρτιζάν572127:10
 45Ζόρια Λουγκάνσκ572124:8
 46Αϊντχόφεν5613110:7
 47Λιεπάγια461305:2
 48Πάσος Φερέιρα462025:4
 49Σπαρτάκ Τρνάβα561313:2
 50Σούντουβα461302:1
 51Τότεναμ562039:9
 52Σάμροκ Ρόβερς462025:5
 53Πρίστινα462028:8
 54Ανόρθωση561316:7
 55Μάριμπορ462023:4
 56Παρτιζάνι Τιράνων462028:9
 57Ράκοβ Τσεστόχοβα561311:3
 58Ούιπεστ462026:8
 59Αμπερντίν562036:9
 60Κουόπιο561317:10
 61FH Χαφναρφιόρντουρ462024:7
 62Βοϊβοντίνα462023:7
 63Σίβασπορ562034:9
 64Ελσίνκι562035:13
 65Μακάμπι Τελ Αβίβ551225:4
 66Μόλντε451217:6
 67Λεβάντια Ταλίν451217:6
 68Χόνκα451214:3
 69Αραράτ Γιερεβάν451218:8
 70Λέστερ551224:5
 71Οσίγιεκ451214:5
 72Σουτιέσκα Νίκσιτς451213:4
 73Φλόρα Ταλίν551225:7
 74Σαχτιόρ Καραγκαντί551223:5
 75Ντομζάλε551225:10
 76Λίνφιλντ441126:4
 77Σάντα Κολόμα441126:6
 78Αστάνα441126:7
 79Πετροκούμπ441122:3
 80Γάνδη541133:5
 81Κλουζ541134:6
 82Λοκομοτίβ Πλόβντιβ441124:6
 83Σκούπι441123:6
 84Πούσκας Ακαντέμια441123:6
 85Ράντερς541136:11
 86Καραμπάγκ541135:12
 87Κάουνο Ζαλγκίρις441123:10
 88Μιλσάμι441121:9
 89Μίντιλαντ231012:2
 90Άρης231012:2
 91ΑΕΚ231012:2
 92Σλοβάτσκο231011:1
 93Χάιντουκ Σπλιτ231013:3
 94Στεάουα Βουκουρεστίου231012:2
 95Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες231012:2
 96Κι Κλάκσβικ231015:5
 97ΦΚ Ποντγκόριτσα231011:1
 98Ραπίντ Βιέννης231012:3
 99Βιλάζνια431034:5
 100Σερβέτ231012:3
 101Κόναχ Κουέι Νόμαντς231015:6
 102Σιρόκι Μπρίγιεγκ231013:4
 103Μόστα231013:4
 104Βαλερένγκα231012:4
 105Μπάτε Μπορίσοφ231012:4
 106Χάκεν231013:5
 107Γιάμπλονετς530325:8
 108Ολίμπια Λιουμπλιάνα431031:4
 109Τεούτα Ντούρες431032:5
 110Ντίλα Γκόρι231013:6
 111Νόα231011:5
 112Μακάμπι Χάιφα531042:7
 113Ομόνοια530325:10
 114Τόμπολ431033:9
 115ΝΣ Μούρα531045:12
 116Ρούμπιν Καζάν220200:0
 117Κόλος Κοβαλίβκα220200:0
 118Σέπσι220201:1
 119Βόρσκλα Πολτάβα220204:4
 120Σαντ Τζούλια220201:1
 121Γκζίρα Γιουνάιτεντ420221:4
 122Τραμπζονσπόρ420225:9
 123Ζαλγκίρις Βίλνιους210112:3
 124Πογκόν210110:1
 125Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα210110:1
 126Αούστρια Βιέννης210112:3
 127Άαρχους210112:3
 128Ασντόντ210110:1
 129Σαράγιεβο210110:1
 130Λα Φιορίτα210111:2
 131Σουίφτ Εσπεράνζ210111:2
 132Σίλεκς Κράτοβο210111:2
 133Βαλμιέρα210111:2
 134Γκάγκρα210111:2
 135Σεντ Τζόνστον210111:3
 136Απόλλων Λεμεσού210113:5
 137Σουμγκαγίτ210110:2
 138Λάπι210111:3
 139Ίντερ Τούρκου210111:3
 140Γκλέντοραν210111:3
 141Ρούναβικ210111:3
 142Σεντ Τζόσεφς210112:4
 143Γιουρόπα210110:2
 144Φέχερβαρ210111:3
 145Στιαρνάν210111:4
 146Στρούγκα Τριμ210112:5
 147Νέφτσι Μπακού210113:7
 148Μπάνια Λούκα210110:4
 149Μονς Κάλπε210111:5
 150Καϊράτ Αλμάτι510146:11
 151ΤΣΣΚΑ Σόφιας510142:8
 152Αλασκέρτ510143:11
 153Φενερμπαχτσέ200024:6
 154Σπάρτα Πράγας200021:3
 155Πανεβέζις200020:2
 156Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ200021:3
 157Ντιναμό Μπρεστ200022:4
 158Κολερέιν200022:4
 159Ντέσιτς Τούζι200021:3
 160Μπάλα Τάουν200020:2
 161Σλίγκο Ρόβερς200021:3
 162Ουράρτου200020:2
 163Ντουνάισκα Στρέντα200020:3
 164Σκεντίγια200020:3
 165Βαντούζ200022:5
 166Ρασίνγκ Ουνιόν200022:5
 167Πάιντε Λιναμεσκόντ200021:4
 168Σέλτικ200021:5
 169Ντουντελάνζ200020:4
 170Φολγκόρε Φαλσιάνο200023:7
 171Σφίντουλ Γκεόργκε200024:8
 172Ντιναμό Τιφλίδας200022:7
 173Σαμαξί200022:7
 174Νιουτάουν200020:5
 175Λουκέρνη200020:6
 176Άρντα200020:6
 177Βαλούρ Ρέικιαβικ200020:6
 178Μπούντουτσνοστ200020:6
 179Τρε Πένε200020:7
 180Τορπέντο Ζοντίνο200021:9
 181Λίνκολν Ρεντ Ιμπς500052:15

Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΕΝ.
Cabral Arthur Βασιλεία 14 5
Sinisterra Luis Φέγενορντ 11 0
Dessers Cyriel Φέγενορντ 10 0
Abraham Tammy Ρόμα 9 0
Gomes Ricardo Παρτιζάν 7 1
Solbakken Ola Μπόντο Γκλιμτ 7 1
Biel Pep Κοπεγχάγη 7 0
Kane Harry Τότεναμ 6 0
Til Guus Φέγενορντ 6 0
Saltnes Ulrik Μπόντο Γκλιμτ 6 0

Κίτρινες Κάρτες

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ
Mancini Gianluca Ρόμα 6
Malinowski Kady Καραμπάγκ 5
Haikin Nikita Μπόντο Γκλιμτ 5
Kurtic Jasmin ΠΑΟΚ 5
Malacia Tyrell Φέγενορντ 4
Vujacic Igor Παρτιζάν 4
Bero Matus Φίτεσε 4
Buitink Thomas Φίτεσε 4
Bazoer Riechedly Φίτεσε 4

Κόκκινες Κάρτες

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ
Zulfugarli Ismayil Νέφτσι Μπακού 1
Medvedev Maksim Καραμπάγκ 1
Trimmel Christopher Ουνιόν Βερολίνου 1
Amougui Vitus Μιλσάμι 1
Doekhi Danilho Φίτεσε 1
Fofana Boubacar Σέπσι 1
Camora Κλουζ 1
Angelov Aivan Λοκομοτίβ Πλόβντιβ 1
Plavsic Srdjan Σλάβια Πράγας 1
Ruiz Miguel Σαντ Τζούλια 1

Over/Under

ΟΜΑΔΑ Over Under
Λασκ Λίντσερ42%
5/12
58%
7/12
Γάνδη29%
4/14
71%
10/14
Ρόμα67%
10/15
33%
5/15
Άλκμααρ38%
3/8
63%
5/8
Φέγενορντ79%
15/19
21%
4/19
Κοπεγχάγη86%
12/14
14%
2/14
Ρεν70%
7/10
30%
3/10
Βασιλεία71%
10/14
29%
4/14
Μακάμπι Τελ Αβίβ36%
5/14
64%
9/14
Παρτιζάν31%
5/16
69%
11/16
Μπόντο Γκλιμτ67%
12/18
33%
6/18
Ράντερς75%
6/8
25%
2/8
Σλάβια Πράγας75%
9/12
25%
3/12
ΠΑΟΚ38%
6/16
63%
10/16
Φίτεσε64%
9/14
36%
5/14
Καραμπάγκ57%
8/14
43%
6/14
Ελσίνκι67%
4/6
33%
2/6
Ανόρθωση38%
3/8
63%
5/8
Ζόρια Λουγκάνσκ50%
3/6
50%
3/6
Γιάμπλονετς50%
4/8
50%
4/8
Ουνιόν Βερολίνου63%
5/8
38%
3/8
Σλόβαν Μπρατισλάβας33%
2/6
67%
4/6
Τότεναμ75%
6/8
25%
2/8
Ομόνοια50%
3/6
50%
3/6
Αλασκέρτ50%
3/6
50%
3/6
Φλόρα Ταλίν38%
3/8
63%
5/8
ΤΣΣΚΑ Σόφιας25%
3/12
75%
9/12
Κλουζ17%
1/6
83%
5/6
Μακάμπι Χάιφα58%
7/12
42%
5/12
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς38%
3/8
63%
5/8
ΝΣ Μούρα67%
4/6
33%
2/6
Καϊράτ Αλμάτι75%
6/8
25%
2/8
Συνολικά55%45%

# Goals

ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+
Λασκ Λίντσερ17%
2/12
58%
7/12
8%
1/12
17%
2/12
Γάνδη50%
7/14
36%
5/14
14%
2/14
0%
0/14
Ρόμα20%
3/15
40%
6/15
33%
5/15
7%
1/15
Άλκμααρ38%
3/8
50%
4/8
13%
1/8
0%
0/8
Φέγενορντ21%
4/19
26%
5/19
47%
9/19
5%
1/19
Κοπεγχάγη0%
0/14
36%
5/14
57%
8/14
7%
1/14
Ρεν10%
1/10
60%
6/10
30%
3/10
0%
0/10
Βασιλεία7%
1/14
57%
8/14
36%
5/14
0%
0/14
Μακάμπι Τελ Αβίβ36%
5/14
43%
6/14
21%
3/14
0%
0/14
Παρτιζάν25%
4/16
56%
9/16
13%
2/16
6%
1/16
Μπόντο Γκλιμτ11%
2/18
56%
10/18
28%
5/18
6%
1/18
Ράντερς13%
1/8
25%
2/8
63%
5/8
0%
0/8
Σλάβια Πράγας17%
2/12
17%
2/12
58%
7/12
8%
1/12
ΠΑΟΚ25%
4/16
75%
12/16
0%
0/16
0%
0/16
Φίτεσε14%
2/14
50%
7/14
36%
5/14
0%
0/14
Καραμπάγκ36%
5/14
36%
5/14
29%
4/14
0%
0/14
Ελσίνκι17%
1/6
50%
3/6
33%
2/6
0%
0/6
Ανόρθωση25%
2/8
38%
3/8
38%
3/8
0%
0/8
Ζόρια Λουγκάνσκ17%
1/6
50%
3/6
33%
2/6
0%
0/6
Γιάμπλονετς25%
2/8
38%
3/8
38%
3/8
0%
0/8
Ουνιόν Βερολίνου25%
2/8
38%
3/8
38%
3/8
0%
0/8
Σλόβαν Μπρατισλάβας17%
1/6
50%
3/6
33%
2/6
0%
0/6
Τότεναμ25%
2/8
38%
3/8
38%
3/8
0%
0/8
Ομόνοια33%
2/6
17%
1/6
50%
3/6
0%
0/6
Αλασκέρτ17%
1/6
50%
3/6
33%
2/6
0%
0/6
Φλόρα Ταλίν50%
4/8
13%
1/8
38%
3/8
0%
0/8
ΤΣΣΚΑ Σόφιας33%
4/12
42%
5/12
25%
3/12
0%
0/12
Κλουζ33%
2/6
67%
4/6
0%
0/6
0%
0/6
Μακάμπι Χάιφα42%
5/12
25%
3/12
25%
3/12
8%
1/12
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς0%
0/8
63%
5/8
38%
3/8
0%
0/8
ΝΣ Μούρα17%
1/6
50%
3/6
33%
2/6
0%
0/6
Καϊράτ Αλμάτι25%
2/8
25%
2/8
50%
4/8
0%
0/8
Συνολικά23%43%31%3%

Goal/No Goal

ΟΜΑΔΑ Over Under
Λασκ Λίντσερ42%
5/12
58%
7/12
Γάνδη21%
3/14
79%
11/14
Ρόμα53%
8/15
47%
7/15
Άλκμααρ50%
4/8
50%
4/8
Φέγενορντ63%
12/19
37%
7/19
Κοπεγχάγη64%
9/14
36%
5/14
Ρεν60%
6/10
40%
4/10
Βασιλεία57%
8/14
43%
6/14
Μακάμπι Τελ Αβίβ43%
6/14
57%
8/14
Παρτιζάν50%
8/16
50%
8/16
Μπόντο Γκλιμτ56%
10/18
44%
8/18
Ράντερς88%
7/8
13%
1/8
Σλάβια Πράγας83%
10/12
17%
2/12
ΠΑΟΚ50%
8/16
50%
8/16
Φίτεσε71%
10/14
29%
4/14
Καραμπάγκ50%
7/14
50%
7/14
Ελσίνκι17%
1/6
83%
5/6
Ανόρθωση50%
4/8
50%
4/8
Ζόρια Λουγκάνσκ33%
2/6
67%
4/6
Γιάμπλονετς50%
4/8
50%
4/8
Ουνιόν Βερολίνου50%
4/8
50%
4/8
Σλόβαν Μπρατισλάβας50%
3/6
50%
3/6
Τότεναμ50%
4/8
50%
4/8
Ομόνοια67%
4/6
33%
2/6
Αλασκέρτ50%
3/6
50%
3/6
Φλόρα Ταλίν38%
3/8
63%
5/8
ΤΣΣΚΑ Σόφιας33%
4/12
67%
8/12
Κλουζ33%
2/6
67%
4/6
Μακάμπι Χάιφα42%
5/12
58%
7/12
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς50%
4/8
50%
4/8
ΝΣ Μούρα67%
4/6
33%
2/6
Καϊράτ Αλμάτι75%
6/8
25%
2/8
Συνολικά52%48%

Κατανομή Χρονου Σκοραρίσματος

Χρόνοι σκοραρίσματος 0-45 λεπ. 45-90 λεπ.
Goals υπέρ 45% 55%
Goals κατά 39% 61%
Μέσος χρόνος goal υπέρ 49.4 λεπ.
Μέσος χρόνος goal κατά 53.87 λεπ.

Συνολικά Τέρματα

Τέρματα Μ.Ο. Τερμάτων
Σύνολο1160 2.74
Εντός684 1.62
Εκτός476 1.13
- Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 53 λεπτά
- Η φιλοξενούμενη ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 76 λεπτά

Συχνότερα Σκορ

ΣΚΟΡ %
1 - 011.6% (49/423)
1 - 19.9% (42/423)
2 - 09.0% (38/423)
2 - 17.6% (32/423)
0 - 07.6% (32/423)
0 - 17.1% (30/423)
1 - 26.1% (26/423)
3 - 14.5% (19/423)
3 - 04.3% (18/423)

Συχνότερα Γκολ

ΓΚΟΛ %
222.9% (97/423)
320.1% (85/423)
118.7% (79/423)
414.9% (63/423)
58.0% (34/423)
07.6% (32/423)
65.7% (24/423)
71.7% (7/423)
80.2% (1/423)

Αποτέλεσμα

ΑΠΟΤ. %
148.7% (206/423)
X23.2% (98/423)
228.1% (119/423)

Ημίχρονο / Τελικό

Η/Τ %
1/135.0% (148/423)
1/X3.3% (14/423)
1/22.4% (10/423)
X/111.8% (50/423)
X/X15.8% (67/423)
X/210.4% (44/423)
2/11.9% (8/423)
2/X4.0% (17/423)
2/215.4% (65/423)

Συνολικά Τέρματα

Τέρματα Μ.Ο. Τερμάτων
Σύνολο1160 2.74
Εντός684 1.62
Εκτός476 1.13
- Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 53 λεπτά
- Η φιλοξενούμενη ομάδα σκοράρει ένα γκολ κάθε 76 λεπτά

Όλα όσα χρειάζεστε στο... πιάτο σας. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλες τις βαθμολογίες από όλες τις διοργανώσεις και κατηγορίες παγκοσμίως με περισσότερες από 100 χώρες και πρωταθλήματα.

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνολική βαθμολογία, τα στατιστικά εντός - εκτός έδρας της κάθε ομάδας, όχι μόνο για την αγωνιστική περίοδο που «τρέχει», αλλά και για περισσότερες σεζόν που επιθυμείτε.

Επίσης, υπάρχουν στατιστικά με το ιστορικό αγώνων, φόρμα ομάδων (τελευταίοι αγώνες), στατιστικά Goal (Over - Under, G/G, N/G, 0-1, 2-3, 4-6, 7+), κατανομή χρόνου σκοραρίσματος (0-45', 45-90', Goals εντός, Goals εκτός, Μέσος χρόνος goal εντός, Μέσος χρόνος goal εκτός), Top Scorers, κίτρινες - κόκκινες Κάρτες, συχνότερα σκορ (ημίχρονο - τελικό), αποτέλεσμα (ημίχρονο - τελικό), Ημίχρονο / Τελικό και συνολικά τέρματα (εντός - εκτός).

Στοιχηματικές πλατφόρμες