3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Φούλαμ-Λίβερπουλ 2-2: Γκέλα με το καλημέρα για τους «κόκκινους»! (video)

Φούλαμ-Λίβερπουλ 2-2: Γκέλα με το καλημέρα για τους «κόκκινους»! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/8/2022 16:26
Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της νεοφώτιστης Φούλαμ για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και έτσι ξεκίνησε με το...αριστερό τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Σκόραρε ο Νούνιες στο ντεμπούτο του, δύο γκολ από τον Μίτροβιτς που συνέχισε με φόρα από πέρσι

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ τα βρήκε σκούρα απέναντι σε αυτό του Μάρκο Σίλβα, με τους γηπεδούχους να είναι πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκαν μάλιστα δύο φορές με τον Μίτροβιτς (32',72' πεν.) αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση με τους Νούνιες (64') και Σαλάχ (80')Η Φούλαμ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, έδειξε να μην φοβάται τη Λίβερπουλ και θέλησε να επιβάλει το ρυθμό της. Πήρε την πρωτοβουλία και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τον Μίτροβιτς, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν πιο μπροστά, βρήκαν γκολ με τον Ντίαζ το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ και έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 32' ωστόσο ο Τετέ έκανε μία ωραίο σέντρα από τα δεξιά, ο Μίτροβιτς νίκησε κατά κράτος τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Άλισον.

Οι παίκτες του Κλοπ προσπάθησαν να αντιδράσουν πριν το ημίχρονο, ο Ντίαζ βρέθηκε σε θέση βολής στο 41' αλλά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ρόντακ.

Στην επανάληψη ο Κλοπ πέρασε στο 50' τον Ντάρβιν Νούνιες και αυτός φρόντισε στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ να δείξει για ποιο λόγο η Λίβερπουλ έδωσε τόσα χρήματα για να τον αποκτήσει.

Η Φούλαμ βέβαια ήταν και πάλι καλύτερη στην αρχή και είχε δοκάρι στο 57' με τον Κεμπάνο αλλά στη συνέχεια ο Νούνιες έκανε αισθητή την παρουσία του μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Αρχικά ο Ουρουγουανός με τακουνάκι ανάγκασε τον Ρόντακ σε μία ωραία επέμβαση και τελικά στο 64' με τον ίδιο τρόπο έπειτα από ασίστ του Σαλάχ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το μομέντουμ και έδειχναν ικανοί στην ανατροπή αλλά στο 70' ο Μίτροβιτς μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή, πέρασε τον Φαν Ντάικ ο οποίος και τον ανέτρεψε. ο Σέρβος φορ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Άλισον δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ αυτό ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα όμως η Λίβερπουλ δεν το έβαλε κάτω και στο 80΄έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα με τον Σαλάχ ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα σε όλο το παιχνίδι, να σκοράρει μέσα από την περιοχή.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι «κόκκινοι» έψαξαν το τρίτο γκολ και το «άγγιξαν» στο 90'+5' αλλά το τεχνικό σουτ του Χέντερσον χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρόντακ και λίγο μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες