3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ολυμπιακός - Άλκμααρ 1-0: Ανασταλτικά άψογος αλλά θέλει δουλειά στη δημιουργία (video)

Ολυμπιακός - Άλκμααρ 1-0: Ανασταλτικά άψογος αλλά θέλει δουλειά στη δημιουργία (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/7/2022 22:24
Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Άλκμααρ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν συμπαγείς αμυντικά και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Βατσλίκ, ωστόσο δεν ενθουσίασαν με την εικόνα τους μεσοεπιθετικά και η λύση δόθηκε από στατική φάση με κεφαλιά του Σισέ στο φινάλε του πρώτου μέρους.Περίπου δέκα ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ φάνηκε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι.

Το μοναδικό φιλικό παιχνίδι που απομένει μέχρι το ματς με τους πρωταθλητές Ισραήλ είναι αυτό με αντίπαλο τον Άρη (11/7) τη Δευτέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ντεμπούτο Βρσάλικο και γκολ του Σισέ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μέτριο ποιοτικά με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνουν η μία την άλλη και να μην καταγράφονται ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Παρ' όλα αυτά η λύση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε μέσα από μία στατική φάση. Στο 45' ο Ζίνκερναγκελ εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά και ο προωθημένος Σισέ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Καλύτερος ρυθμός, ευκαιρίες στο φινάλε

Η μοναδική αλλαγή που έγινε στην έναρξη της επανάληψης ήταν αυτή του Πίπα, με τον Ισπανό δεξιό μπακ να περνάει στη θέση του Βρσάλικο. Ο Κροάτης έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα των Πειραιωτών κι ακόμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί.

Στο 55' ο Ολυμπιακός είχε μία καλή στιγμή με τον Ρέαμπτσιουκ να κάνει κούρσα και να γυρνάει την μπάλα στον Ζίνκερναγκελ, όμως ο Δανός αστόχησε μέσα από την περιοχή.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατέγραψαν την πρώτη υποψία φάσης τους με μακρινό σουτ του Παυλίδη που δεν ανησύχησε όμως τον Βατσλίκ.

Η ΑΖ είχε πάρει πια τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε αναζητώντας την ισοφάριση, με τις αλλαγές των δύο προπονητών να επηρεάζουν την εικόνα του αγώνα.

Μία από τις τελευταίες καλές στιγμές του ματς ανήκε στον Ολυμπιακό με την κεφαλιά του Μασούρα να αποκρούεται στο 89'.

Στις καθυστερήσεις ο Ραντζέλοβιτς «πούλησε» την μπάλα και οι Ολλανδοί βγήκαν στην αντεπίθεση και χρειάστηκαν δύο αποκρούσεις του Ρέαμπτσιουκ πάνω στη γραμμή για να αποφευχθεί το 1-1.

Στην τελευταία φάση ο Σισέ παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά ο Βέρχουλστ απέκρουσε την κεφαλιά του με δυσκολία, έπειτα από κόρνερ του Βαλμπουενά.

Τίποτα δεν άλλαξε όμως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φωτιά και ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Βρσάλικο (46' Πίπα), Σισέ, Παπασταθόπουλος (71' Μανωλάς), Α. Καμαρά (83' Βαλμπουενά), Μ. Καμαρά (71' Εμβιλά), Κανέ (83' Μπουχαλάκης), Μασούρας, Ζινκερνάγκελ (72' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (72' Αμπ. Καμαρά)

Άλκμααρ (Πασκάλ Γιάνσεν): Βέρχουλστ, Άσλακ, Σαμ (86' Ντέκερ), Χατζηδιάκος (86' Ντε Γιονγκ), Κέρκεζ (61' Ντε Βιτ), Μίτσο (76' Κοόπμαϊνερς), Ρέιντερς (86' Σάουτεν), Ντ.Ντε Βιτ (76' Μπαράσι), Εβγέν (61΄Έντγκαρντ), Παυλίδης, (76' Ντούιν), Λάντο (76' Φαν Μπρεντερόντε)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες