3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουκρανία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Προϊστορία

21/3/2024 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟυκρανία 1 - 2
16/11/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟυκρανία 0 - 2
12/10/2021 ΟυκρανίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,917 49.6%
X
€ 2,098 35.7%
2
€ 868 14.8%
Over
€ 383 94.3%
Under
€ 23 5.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

133 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Lviv
  • Χωρητικότητα: 34915
  • Θεατές: 23810
«Μάχη» πρόκρισης στην Ουκρανία

«Μάχη» πρόκρισης στην Ουκρανία

Η Ουκρανία φιλοξενεί τη Βοσνία για τον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Φινλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας το Καζακστάν.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σταμάτησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα χθες (11/10) στο Λβιβ εξαιτίας έξαρσης κρουσμάτων στην ουκρανική πόλη.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Φινλανδία για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις που υπήρχαν γι’ αυτό το ματς κι έφυγε με μία τεράστια νίκη (1-2). Ανησύχησε νωρίς-νωρίς από σουτ των Πούκι και Λουντ. Ήταν εκείνη που βρήκε το γρήγορο γκολ στο 4’ με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ του Γιαρμολένκο έξω από την περιοχή. Έπαιξε πιο προσεκτικά στη συνέχεια κι έδωσε χώρο. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και ισοφάρισαν στο 29’. Ο Πογιανπάλο αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, όμως ο Πούκι κόντραρε το διώξιμο των αμυντικών και ισοφάρισε. Αντέδρασε άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα μπήκε ξανά σε θέση «οδηγού» με γκολ του Γιάρεμτσουκ. Στην επανάληψη έδειξε ξεκάθαρη πρόθεση να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Το έκανε με άνεση και κινδύνευσε μόνο μία φορά. Το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Η Ουκρανία πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» σε αυτήν την προκριματική φάση για το Μουντιάλ του Κατάρ. Είχαν προηγηθεί πέντε ισοπαλίες κι αυτό σημαίνει ότι παραμένει αήττητη. Έχει μαζέψει 8 βαθμούς και φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα προσπαθήσει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος ούτως ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των πλέι οφ. Πρόκειται για σύνολο που καταφέρνει να σκοράρει, όμως δέχεται κιόλας εύκολα το γκολ. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα έξι ματς της ήταν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ολεκσάντρ Πετρακόφ υπογράμμισε: «Η αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν ασχοληθεί με τη Φινλανδία και δεν είχα παρακολουθήσει πολύ τη Βοσνία. Έμαθα όλα όσα έπρεπε να ξέρω και μαζί με τους ποδοσφαιριστές είδαμε ορισμένα στοιχεία από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται. Δεν χρειάζεται να δώσω εγώ έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Τους ξέρω από παιδάκια τους παίκτες μου και όταν ήταν μικροί χρειαζόταν να τους παρακινήσω. Τώρα είναι φτασμένοι πια. Ξέρουν τις συνθήκες και ότι δεν μας αρκεί η ισοπαλία αλλά θέλουμε μόνο τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες ο πορτιέρο Τρούμπιν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), ο αμυντικός Μικολένκο (Ντιναμό Κιέβου), ο επίσης μπακ Κατσαράμπα (Σλάβια Πράγας). Θα λείψει ο κομβικός μέσος Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), ο χαφ Μπουγιάλσκι (Ντιναμό Κιέβου) και ο σημαντικός Μαλινόφσκι (Αταλάντα).

Η αποστολή της Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες Πιατόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπούστσαν (Ντιναμό Κιέβου), Ρίζνικ (Βόρσκλα Πολτάβα)

Αμυντικοί Ματβιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάγιεφ (Ντιναμό Κιέβου), Κριβτσόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Σομπόλ (Κλαμπ Μπριζ), Ζαμπάρνι (Ντιναμό Κιέβου), Τίμτσικ (Ντιναμό Κιέβου), Σαμπάνοφ (Ντιναμό Κιέβου), Κορνιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Σιριότα (Ντιναμό Κιέβου)

Μέσοι Γιαρμολένκο (ΓουέστΧαμ), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Σιντόρτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Τσιχάνκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Ζουμπκόφ (Φερεντσβάρος), Χαράτιν (Λέγκια Βαρσοβίας), Μπουλέτσα (Ζόρια Λουχάνσκ), Πιχαλιόνοκ (Ντνίπρο-1)

Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ (Μπενφίκα), Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1), Σίλκαν (Σαχτάρ Ντόνετσκ)



ΒΟΣΝΙΑ

Θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τη βάση της. Το περασμένο Σάββατο δοκιμάστηκε στο Καζακστάν κι έκανε το καθήκον της επικρατώντας δίκαια κι εύκολα με 2-0. Μπήκε δυνατά αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε το έργο της πιο εύκολο. Το βρήκε στο 25’ με πανέμορφη κεφαλιά του Πρέβλιακ. Δεν ανησύχησε καθόλου μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη συνέχισε να κυριαρχεί και σπατάλησε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τσίμιροτ. Όχι μόνο δεν κινδύνευσε αλλά έδειχνε διάθεση να βρει και το δεύτερο τέρμα που θα «σφράγιζε» τη νίκη της. Αυτό ήρθε στο 66’ με σκόρερ ξανά τον Πρέβλιακ ο οποίος εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Έψαξε και τρίτο γκολ με τον Τζέκο να έχει δοκάρι. Δεν το βρήκε παίρνοντας πάντως αυτό που ήθελε.

Με αυτόν τον τρόπο η Βοσνία πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» στην προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η συγκομιδή των 6 βαθμών τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας μόλις 2 πόντους από την προσεχή της αντίπαλο που στέκεται εντός της προνομιούχου δυάδας. Κυνηγάει τη 2η θέση για να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ μέσω των πλέι οφ. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

«Διαθέτουμε μεγαλύτερο αριθμό παικτών που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε σχέση με το παιχνίδι με το Καζακστάν. Είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ουκρανία. Έχουμε αρμονία ως σύνολο αλλά πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, τα λάθη βέβαια πάντοτε είναι εκεί στο ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Ιβάιλο Πέτεφ ο οποίος ανέφερε μεταξύ των επικίνδυνων παικτών της Ουκρανίας και τον Μαλινόφσκι. Ο τελευταίος όμως δεν είναι στην αποστολή των αντιπάλων κι όπως είναι λογικό τα μέσα της πατρίδας του ασκούν δριμεία κριτική.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τον αγώνα στο Καζακστάν υπολογίζονται κανονικά και ο αμυντικός Ντούμιτς (Τβέντε), ο μέσος Πρσιτς (Στρασβούργο) και ο επίσης χαφ Σάριτς (Γκόριτσα) μια και λύθηκε το πρόβλημα με τη βίζα τους. Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Χαντζικαντούνιτς (Ροστόφ). Εκτός ο κομβικός μέσος Πιάνιτς (Μπεσίκτας). Απόντες οι αμυντικοί Σανιτσάσιτς (Παρτιζάν), Σούσιτς) και οι μέσοι Κρούνιτς (Μίλαν), Λόνκαρ (Φερεντσβάρος) και Βράντσιτς (Στόουκ).

Η αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Πίριτς (Ατρόμητος), Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Άρσεναλ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Χατζικάντουνιτς (Ροστόβ), Αχμεντχότζιτς (Μάλμε), Σίπετιτς (Λοκομοτίβα), Ντούμιτς (Τβέντε), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Νούκιτς (Τούζλα Σίτι), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Γιόβιτσιτς (Γκόριτσα)

Μέσοι: Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σάριτς (Γκόριτσα), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Πρσιτς (Στρασβούργο), Μενάλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νάλιτς (Μάλμε), Ζίλικιτς (Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ίντερ), Πρέβιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εξαιρετικά σημαντικός είναι ο αγώνας μεταξύ της Ουκρανίας και της Βοσνίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους στη Φινλανδία ξέρουν ότι σε περίπτωση νέο «τριπόντου» θα έχουν κάνει άλμα για την πρώτη δυάδα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έκαναν το καθήκον τους στο Καζακστάν και θα αναζητήσουν ένα νέο «διπλό», με το δείκτη δυσκολίας βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι σαφώς μεγαλύτερος. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Μας καλύπτει το αμφίσκορο που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Η ομάδα Ουκρανία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  2 Ουκρανία 8 12 2 6 0 11:8
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 8 7 1 4 3 9:12
Εμφάνιση όλων
Ουκρανία - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ουκρανία
Ισλανδία
2 - 1
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
20/11/2023
Ουκρανία
Ιταλία
0 - 0
16/11/2023
Λέχια Γκντάνσκ
Ουκρανία
0 - 2
17/10/2023
Μάλτα
Ουκρανία
1 - 3
14/10/2023
Ουκρανία
Βόρεια Μακεδονία
2 - 0
12/9/2023
Ιταλία
Ουκρανία
2 - 1
9/9/2023
Ουκρανία
Αγγλία
1 - 1
19/6/2023
Ουκρανία
Μάλτα
1 - 0
16/6/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ουκρανία
2 - 3
Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Τελ. αγώνες
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
19/11/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Σλοβακία
1 - 2
16/11/2023
Λουξεμβούργο
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 - 1
16/10/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Πορτογαλία
0 - 5
13/10/2023
Λιχτενστάιν
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
0 - 2
11/9/2023
Ισλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
8/9/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λιχτενστάιν
2 - 1
20/6/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λουξεμβούργο
0 - 2
17/6/2023
Πορτογαλία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
3 - 0
26/3/2023
Σλοβακία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες