3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Καραμπάγκ

17/2/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 869
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 798 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Καραμπάγκ - Μαρσέιγ στις 24/2/2022

Προϊστορία

24/2/2022 ΚαραμπάγκΜαρσέιγ 0 - 3
17/2/2022 ΜαρσέιγΚαραμπάγκ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 292,027 90.7%
X
€ 16,871 5.2%
2
€ 13,135 4.1%
Over
€ 13,371 57.4%
Under
€ 9,914 42.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

175 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

7

48%

Κατοχή μπάλας

52%

2

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

5

4

Αλλαγές

4

9

Φάουλ

14

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Orange Velodrome
  • Χωρητικότητα: 67394
  • Θεατές: 25713
Εξαρτάται πλήρως από τη Μαρσέιγ

Εξαρτάται πλήρως από τη Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Καραμπάγκ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τρίτοι στον πέμπτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από το όγδοο γκρουπ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 24/2 στην έδρα της Καραμπάγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι.

ΜΑΡΣΕΪΓ

Η κληρωτίδα την έφερε σ’ ένα αρκετά δύσκολο γκρουπ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο πέμπτος όμιλος είχε επίσης εκτός από την ίδια, τη Γαλατάσαραϊ, τη Λάτσιο και τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Ξεκίνησε με τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες. Έμεινε στο 1-1 στη Ρωσία απέναντι στη Λοκομοτίβ κι ακολούθησε το 0-0 στο «Βελοντρόμ» με τη Γαλατάσαραϊ, σε μία αναμέτρηση που «σημαδεύτηκε» από επεισόδια. Ακολούθησε νέα «λευκή» ισοπαλία στη Ρώμη με τη Λάτσιο, ενώ στην τέταρτη αγωνιστική αναδείχθηκε ξανά ισόπαλη με τους Ιταλούς, αυτή τη φορά 2-2. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ήταν το εκτός έδρας με τη Γαλατάσαραϊ. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-2. Πλέον η νίκη κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας με 1-0 στην τελευταία «στροφή» δεν είχε το παραμικρό αντίκρισμα για εκείνη και ήταν απλώς θέμα πρεστίζ.

Η Μαρσέιγ τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της μαζεύοντας όλους κι όλους 7 βαθμούς και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για διάκριση στις διεθνείς διοργανώσεις μέσω του Κόνφερενς Λιγκ, με την Καραμπάγκ να μην αποτελεί σε καμία περίπτωση ομάδα που την τρομάζει. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της στη φάση των ομίλων ήταν Under. Στο τελευταίο της παιχνίδι για τη Λιγκ 1 πέρασε νικηφόρα (1-2) από την έδρα της Μετς και παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν, δίχως ρεαλιστικές ελπίδες για να την προλάβει.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Χόρχε Σαμπάολι επισήμανε: «Μπαίνουμε σε μία κομβική περίοδο με πολλά παιχνίδια. Θα πρέπει να κάνουμε ροτέισον για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανεξάρτητα από τον κάθε αγώνα προσπαθούμε να προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλά γίνεται για όλα τα ματς. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να παίξουν. Η ζωή ενός προπονητή ποδοσφαίρου εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Παίζουμε παντού τη θέση μας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα παίξουμε με τους καλύτερους δυνατούς παίκτες».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων ο μέσος Ρονζιέ (18/0) και θα εκτίσει την ποινή του. Αυτή είναι και η μοναδική της απουσία, καθώς ο εξτρέμ Ενρίκε (15/0) προτιμήθηκε να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.



ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Η προσπάθειά της στο νεοσύστατο Κόνφερενς Λιγκ ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι. Απέκλεισε κατά σειρά την Ασντόντ από το Ισραήλ, την ΑΕ Λεμεσού και το τελευταίο «εμπόδιο» που ξεπέρασε με επιτυχία, ήταν αυτό της σκωτσέζικης Αμπερντίν. Εν συνεχεία κληρώθηκε στον όγδοο όμιλο όπου έπρεπε να συγκρουστεί με τη Βασιλεία, την Ομόνοια και την Καϊράτ Αλμάτι. Στην πρεμιέρα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τη Βασιλεία εντός έδρας. Ακολούθησε εμφατικό «διπλό» (1-4) στη Λευκωσία απέναντι στην Ομόνοια όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Στα δύο διαδοχικά παιχνίδια κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι νίκησε ισάριθμες φορές και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Στην πέμπτη «στροφή» έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Ομόνοια και τελείωσε τις υποχρεώσεις της με «βαριά» ήττα στην Ελβετία από τη Βασιλεία με 3-0.

Αυτή η ήττα κόστισε την πρωτιά στην Καραμπάκ, όχι όμως και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο έχασε μία σπουδαία ευκαιρία να περάσει απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Πλέον θα ψάξει ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα κόντρα στην ισχυρή Μαρσέιγ. Τα πέντε από τα έξι φετινά ματς της στο Κόνφερενς Λιγκ ολοκληρώθηκαν Over. Στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν νίκησε στο τελευταίο της παιχνίδι εκτός έδρας τη Νέφτσι Μπακού με 2-1 και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Μέσα σ’ όλα υπήρξε και πρόβλημα κατά την άφιξη της αποστολής στη Γαλλία, ωστόσο μετά από διαβουλεύσεις επιτράπηκε η είσοδος στα μέλη της.

«Θα παίξουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Παρ’ όλα αυτά εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα μου. Έχουμε τεράστια επιθυμία να δείξουμε καλό πρόσωπο σ’ ένα δύσκολο γήπεδο. Πάντα υπάρχει ενθουσιασμός πριν από έναν αγώνα. Όχι μόνο από τους παίκτες αλλά κι από μένα. Δεν αφορά τον αντίπαλο ο ενθουσιασμός αλλά την πορεία μας μέχρι εδώ για πρώτη φορά. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ο ενθουσιασμός» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο αμυντικός Χουσεΐνοφ (-) και ο χαφ Ρομέρο (1/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μαρσέιγ μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί σε αυτήν την κόντρα με την Καραμπάγκ. Οι «Φωκαείς» δεν ικανοποίησαν σε καμία περίπτωση με την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, θα προσπαθήσουν όμως να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ. Στον αντίποδα οι Αζέροι δεν έχουν να χάσουν κάτι στο «Βελοντρόμ» και θα προσπαθήσουν να φύγουν μ’ ένα σκορ που θα τους αφήσει «ζωντανούς» ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα. Δεν πείθει τον τελευταίο καιρό η άμυνα των γηπεδούχων και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν ένα τέρμα. Ελκυστικό το αμφίσκορο και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Η ομάδα Καραμπάγκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καραμπάγκ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 6.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/2/2022
Καραμπάγκ
Μαρσέιγ
0 - 3
17/2/2022
Μαρσέιγ
Καραμπάγκ
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +13.22% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες